Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

The maze

6 jaar geleden

Mijn dromen zijn een grote chaos. Eens een keer in de maand heb ik dat ik 3/4 dagen achter elkaar wakker word rond een uur of 3 na een heftige nachtmerrie. Deze nachtmerries gaan voornamelijk over in een ander lichaam zitten. Daarmee bedoel ik, vanuit iemand anders het perspectief hebben terwijl ik wel met mijn gedachte bij mezelf ben in die droom. In andere demensies leven waarbij het lot vaak erbij komt kijken. Alles waar ik overdag aan denk waarbij ik vaak conclusies ga trekken uit mijn toevalligheden, komen voor in mijn dromen. Vaak liggen de dingen waar ik overdag zovaak over denk ook heel diep. Dus is het extra heftig dat een droom mijn wortel uit de bodem trekt. Ik heb hierdoor helemaal geen fijna nachtrust. Het is alsof ik verder leef in mijn dromen maar dan op een andere dimensie. Alsof het een deel van mijn dag is. Wanneer ik dan rond 3/4 wakker word, schrik ik en voel ik me heel vreemd. Vreemd in de zin van (een drugs in hebben genomen) en je je dan helemaal space voelt. Om dan weer in slaap te komen gaat makkelijk. Zoals ik al zei: ik heb dan geen fijne nachtrust gehad om maar eventjes naar mijn nachtmerrie goed te slapen. Ik weet er niets aan te doen. Het is dat ik het maar eens in de maand heb... Dit is dus maar een deel van mijn "soorten dromen"
Ik heb een jongen ontmoet (die ik al eerder kende maar nog nooit interesse in had getoont). Na een feest samen doorgebracht te hebben en hier en daar wat hebben gewhatsappt. Vroeg hij me al 4 keer op verschillende dagen aftespreken. Alle 4 keer niks van gekomen. 2 X door een smoes van mij, een keer omdat hij niet meer "kon". De andere keer omdat het niet meer ter sprake is gekomen. Hij liet heel weinig van zich weten. Ik begreep/begrijp er niets van. Maar wat het dus is.. ik heb al sinds dinsdag iedere avond over hem gedroomd. Het is niet dat hij dan als hoofdrol en persoon het vaakst in mijn droom voorkomt. Maar om elk onbenullig iets is hij wel waar het allemaal om draait. Alsof hij macht heeft over mij. Controle over mijn gevoelens. Hier uit blijkt dat ik in mijn onbewustzijn wel heel erg met hem bezig ben. Ik maak het mezelf dan ook allemaal zo moeilijk. Ik pak niet de rechte lange weg, maar loop door het doolhof. Allang loop ik door dit doolhof. Mijn dromen schreeuwen naar mij, ik moet iets doen? Allerlei misschiens razen door mijn hoofd. Mijn puzzel, mijn doolhof een grote chaos. Frappant dat een droom alles afspeelt in je hoofd over de dingen die je in een dag hier en daar hebt opgepikt, je gedachtes erin verwerken. En zo eigenlijk een 3D film hebben in je gedachte. Niet helemaal heb ik "mijn droom" hier geplaatst maar een beeld van hoe ik dit inzie. Het lucht me al heel op dat ik het kwijt kan. En dan ook wel bij mensen die geïnteresseerd zijn om zoiets als dit te lezen. Bedankt!1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Golgica.

Special
6 jaar geleden

Hallo :)

Het kan zijn dat je geest uittreedt vanuit je lichaam terwijl je slaapt.als je dan wakker wordt dan kan je je heel wazig voelen.

Je dromen geven eigenlijk aan wat je kan doen. Dit kan een teken zijn...dat je meer vanuit je gevoel moet handelen of dat ze vanuit boven jou wat duidelijk proberen te maken. Het is dan een kunst om er achter te komen wat het is.

(Dit zegt mijn gevoel)

Hopelijk heb je er wat aan ;)