Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Smeltende telefoon

8 jaar geleden

Ik droomde vandaag dat mijn nieuwe Iphone 6s plus opeens krom was, dat ding was echt zo krom dat die hele screenprotector sticker los ging zitten.

Ik raakte in paniek, dus ik probeerde hem weer recht te buigen maar daar werd het alleen maar erger van. De telefoon werd zelfs helemaal scheef, er kwamen gaten in en het bleek dat hij gewoon in mijn handen aan het smelten was!

Ik deed mijn best om hem weer goed te krijgen, maar de telefoon was gewoon in klei veranderd en ik kon zelfs het hele beeldschermpje uitrekken alsof het zo'n kauwgomsliert was.

En toen zei mijn moeder in mijn dromen: ''Breng hem maar snel naar de Phone house! Hun weten hier wel raad mee!''

* In het echte leven heb ik ook met trots een nieuwe Iphone 6s Plus gekregen, maar wat betekent dit?

8 jaar geleden

De telefoon staat voor communicatie. Je onbewuste zend je een bericht. Heeft iemand je wat vertelt wat je niet kan rijmen? Of heb jij wat vertelt, waar je spijt van hebt gekregen? Het mobieltje trekt krom en hierdoor is het onbruikbaar geworden.
Smelt er iets in je droom dan zijn dat de verdrongen emoties bewust gemaakt en je bezig bent om ze een plek te geven. Als je een gat ziet in je droom, suggereert dit dat je twee verschillende partijen bijeen dient te brengen. Deze droom zou er ook op kunnen wijzen dat er nog iets mist aan een bepaald idee of argument. Ik ben benieuwd of je hier wat mee kunt.

8 jaar geleden

Wauw, wat een betekenissen, verder heb ik op dit moment nergens spijt van. Sommige dingen in deze informatie komen mij wel erg bekend voor in het echte leven.