Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

scouts, vuurwerk, kringloopwinkel, dader steekpartij

6 jaar geleden

Mijn vriendin en ik zaten op de trein met honderden anderen in de scouts. We gingen een soort legerspel spelen en moesten een kant kiezen. Ofwel de Britten (de rode) ofwel de Fransen (de blauwe). Zij koos voor rood en ik voor blauw. Uiteindelijk overtuigde ik haar dat ze ook voor blauw moest kiezen omdat ik dat koos en omdat de meerderheid dat had gekozen. Ze stemde hiermee in. We kregen allen een sjaal en een uniform. Er lagen ook een paar schilden (soort politie-achtige schilden) voor het rapen. Ik kon er net 1 nemen. Toen moesten we vlug in het gelid staan. De mannen apart en de vrouwen apart. Zo snel mogelijk. Ik moest met mijn schild aan treindeur gerankschikt staan (ik deed dit uit mijn eigen alhoewel ik niet wist dat dit moest).
Achteraf kregen we wat info over het spel (welke info weet ik niet). Daarna moesten we aan een grote tafel zitten middenin de trein en werden er nog zaken besproken over het spel. Achter dit was het al donker en mochten we een slaapplaats kiezen. Per groep een wagon (mannen en vrouwen appart). Daarna was iedereen vrij tot morgenvroeg. Zij was toen al gaan slapen in haar gekozen wagon en ik koos voor een wagon iets verder.
Ik had toen nog geen zin om te gaan slapen en ik zag een kringloopwinkel in de buurt dus ging ik naar binnen uit nieuwsgierigheid. Het eerste wat ik zag was de persoon die mij in het verleden neergestoken had met een kleinere broer voor mij naar een achterdeur van de kringloop waar enkel bevoegde mensen mogen komen binnengelopen. Hij had me niet gezien en was snel weg. Die persoon is in het echt zoek en moet me nog veel geld..
Ik liep door in de winkel en achter de toog stond een oud koppel. Ik ging in gesprek met die koppel (wat er gezegd werd is onduidelijk). In die tijd werd ik twee keer gebeld door 2 vrienden die ik in het echt ken. In die gesprekken onderbrak ik ze constant en werd ik snel afgeleid door twee zaken.
1: een zippo naast mij die ik al heel lang kwijt was (zippo van Tennesee Whiskey) lag daar gewoon te koop (ik wist gewoon dat die van mij was). en 2: vuurwerk die ik kon zien door de ruit. Ik wou de zippo terugstelen maar er keek een camera in mijn richting dus had ik dit niet gedaan. En het vuurwerk was niet zomaar vuurwerk, het was een soort vuurwerk waarbij er een persoon aan het dansen was in de lucht (dansend persoonvuurwerk?). De persoon kwam mij bekend voor maar ik heb nooit zijn naam geweten.
Uiteindelijk was het al laat en ik zei vaarwel tegen het koppel die achter de toog stond. Ik ging naar buiten en merkte op dat ik geen broek noch onderbroek aanhad. Ik had die in mijn handen vast. Ik deed ze snel aan en er zat een pervert ondertussen te kijken naar mij die ook in de winkel stond (een klant). Maar da boeide me niet.
Toen ik terug naar de trein ging werd ik wakker. Ik zag wel nog als laatste een medescout in een auto die ook laat op bleef (wat hij daar deed is me onbekend).