Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zoenen met mijn ex

6 jaar geleden

Ik heb vannacht een hele rare droom gehad..

Mijn vriend zit momenteel voor werk 3 weken in Griekenland en wij zijn van onszelf nogal een stel wat veel met vrienden samen doet en ook heel veel aan het werk is.
We doen niet zo heel vaak leuke dingen met zn 2en en ik heb ook deze week aangegeven dat ik dat toch graag in de toekomst zou willen doen.
We zijn bijna 4 jaar samen en staan op het punt om samen een huis te kopen.

Nu droomde ik vannacht dat ik samen met mijn ex was en dat we eerst even langs ons oude huis (waar hij nu alleen woont) gereden waren en ik toen vroeg of hij nog een nacht bij mij kwam slapen, in mijn droom woonde ik nog bij mijn ouders wat allang niet meer zo is.
Dat wilde hij en toen we bij mijn huis aankwamen hadden we het ontzettend fijn samen, we knuffelde en zoenden elkaar en het was echt geweldig.
Toen kwam mijn moeder binnen (die net 2 jaar geleden overleden is) en hij liep weg.

Mijn moeder zei: Maar *K* (ex vriend) liet je toch heel vaak zitten en nu ben je bij hem terug!
En ik antwoorde: Ja dat was wel zo maar *K* liet me vaak zitten waar andere bij zaten en *D* (huidige vriend) doet het zonder dat andere het weten en alleen als we samen zijn.

Dat was mijn droom...
Wat zou dit nou kunnen betekenen?

Dieter Staelens
6 jaar geleden

Simpelweg: je hebt nood aan meer romantische momenten met z'n 2... Maak je vriend dit ook duidelijk voor het telaat is...