Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terugkerende droom over ex.

16 jaar geleden

Het is nu al bijna 8 maand uit met mijn vriend, maar mijn dromen blijven. Misschien moet ik in deze post ook maar toegeven dat mijn gevoel voor hem er ook nog is. Hij is bij mij weggegaan. Nu heb ik dus eigenlijk de hele tijd terugkerende dromen. Ik zal mijn ex even A. noemen en de andere persoon in de droom B.

Droom 1.

Iedere keer als ik droom, heb ik bijna een relatie met B. (B. is iedere keer anders, maar lijkt erg veel op A.) Als B. dan aan mij vraagt om de relatie officieel te maken, wordt ik bang. Ik zeg dat ik nog even tijd nodig heb. Dat zeg ik omdat ik er geen goed gevoel over heb. Waarom ik dat gevoel heb, weet ik dan nog niet. Later kom ik A. dan tegen, dan weet ik wat er miste bij B. en zeg ik dat dus tegen B. Dan wil ik weer verder gaan met A. maar dat kan niet.

Droom 2.

Als ik deze droom heb, droom ik alleen over A. Ik ben dan op de plek waar ik hem voor het eerst heb ontmoet. Iedere keer keer ik daar weer terug, maar toch is het op een andere locatie. Vaak zie ik A. dan achter een ruit, of op een foto, of dat iemand met hem belt. Het is in ieder geval onbereikbaar.

Droom 3.

Deze droom heb ik maar zelden, 4x gehad ofzo (in 8 maand). Maar dan is onze relatie weer helemaal goed. De rest van de dag ben ik er gewoon vrolijk van..Weet iemand wat één van deze dromen al kan betekenen? Alvast bedankt.1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door Monique.

16 jaar geleden

lijkt me heel vervelend voor je als je nog om iemand geeft en hij verlaat je..
dromen zijn er ook om emoties gebeurtennissen in je leven te verwerken en zoals je zelf al toegaf geef jenog om hem het zal dus moeilijk zijn om in een nieuwe relatie zoals droom b niet hem te gaan vergelijken met je ex. het is gebeurd ,sta open voor een nieuwe relatie ,hij is onbereikbaar en ooit zal je weer vrolijk worden van een nieuwe liefde

16 jaar geleden

Als je ergens onmacht over hebt of iets zit je ontzettend dwars overdag is het soms teveel om alleen overdags te werken.
Je hersenen draaien dan overuren en je verwerkt alles 's nachts. Dat zou je dromen kunnen verklaren.
Je zou hem terugwillen, toch, als het kon?
De dromen zijn ontzettend frusterend, kan ik begrijpen, maar het is niet zomaar uitgegaan; vergeet dat niet.
Bovendien is je ex geen god en zal hij ook mindere kanten hebben die andere jongens/mannen(ik weet niet hoe oud je bent) wel hebben.