Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wie kan mijn droom uitleggen

brenda
16 jaar geleden

ik had een rare droom ik droomde dat ik op de titanic zat samen met mijn tante en 2 nichten toen de titanic zonk overleefde ik nog maar ik zag mijn tante en 2 nichte verdrinken en ze wuifde nog toen ze onder gingen tijdens mijn droom zat ik hard op te wenen ik vind dat echt raar kan iemand uitleggen wat dit betekent ?

16 jaar geleden

Hey Brenda dit vond ik op de site misschien heb je er wat aan

Verdrinken

Als je droomt dat je verdrinkt, suggereert je droom dat je overweldigt bent door emoties of verdrongen gevoelens die terugkeren om je te achtervolgen. Je bent te snel bezig om je onderbewuste gedachten te ontdekken. Als je verdrinkt (tot de dood) zou je relatie kunnen mislukken of zou je grote zakelijke verliezen kunnen lijden. Als je het verdrinken overleeft, dan zal je relatie gered worden met onvoorziene hulp. Je zal een hogere postie gaan bekleden, met meer eer of weelde.

Als je iemand anders ziet verdrinken in je droom, suggereert dit dat je te betrokken bent bij iets wat buiten jouw macht ligt. Een andere uitleg van deze droom is dat je een gevoel van verlies ervaart in je eigen identiteit. Je bent niet meer zo goed in staat om je werkelijke ik te herkennen.