Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom

Sara_
7 jaar geleden

Hallo,

Vannacht ben ik voor de zoveelste keer weer huilend wakker geworden. Nu wil ik wel eens weten wat mijn droom betekend, het zijn steeds verschillende dromen maar deze keer weet ik nog wat het was.

Ik droomde dat mijn vriend was overleden. Ik stond in de keuken en had het idee dat er geesten waren (ik ben hier bang voor). Omdat ik wilde weten wie mij lastig viel deed ik mijn haar uit een staart en vroeg of degene die er was deze opnieuw in wilde doen. Dit werd gedaan en vlak daarna zag ik een weerspiegeling van mijn vriend in het raam. Hij knuffelde me maar ik voelde niks. Later in de supermarkt gebeurde hetzelfde. Ik zag hem weer in de weerspiegeling in de glazen van de vriezers en weer knuffelde hij me. Weer voelde ik niks, ik was bang maar te gelijk ook blij dat hij er was. Daarna ben ik huilend wakker geworden.

Ik hoop dat mensen mij kunnen helpen, ik zou graag willen weten wat dit betekend.

Groetjes,
Sara.

Diego
7 jaar geleden

Vriend

Een droom over je vriend vertegenwoordigt de gevoelens die je voor hem hebt in het echte leven.

Als je droomt dat je vriend dood is, duidt dit op iets in jezelf dat niet langer functioneel is, iets dat als dood beschouwd kan worden. Je wordt niet toegestaan om je volledig uit te drukken zoals jij wilt. Deze droom is ook symbolisch voor je relatie met deze persoon. Misschien is dit niet de relatie die je wilt.

bron: [www.droominfo.nl]