Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat wil deze droom zeggen

7 jaar geleden

Hey,

Info over de situatie:
Ik droomde over een meid die ik ken en waar ik crush op heb. Alleen doet ze sinds 2 maand een beetje raar op de app, ze antwoordde eerst altijd binnen 1-2 uur terug, nu duurt het soms gewon 24-29 uur. Dit lijkt misschien niet veel ,m aar als je 5 maand praat en altijd snel antwoord terug krijg en dan ineens niet meer is dat best irritant. Dus nu is mijn gevoel dubbel wel of niet meer tegen haar praten..

De droom ging als volgt:

Het speelde zich af in een huis (bleek mijn ouders huis te zijn), en ze stond in de keuken toen ik een broodje aan het smeren was. Toen probeerde ik haar de keuken uit te duwen , maar ze werkte aardig tegen. Dus ik gaf op en liep ze weer terug waar ze stond. Toen kwam me ma de keuken binnen , en ik vroeg of ze haar (die meid) de keuken uit kon zetten. Waarop me ma het antwoord gaf "Laat toch lekker". Toen was de droom afgelopen.


Zelf denk ik dat het onderbewustzijn me ma is , en mijn bewustzijn die actie was om haar de keuken (mijn gedachten) uit te gooien. Alleen dat onderbewustzijn dat niet wil ofzo...

Heeft iemand een uitleg wat deze droom kan betekenen ?

yayigheid
7 jaar geleden

Dit betekend dat je niet zo moet zeiken dat ze niet meteen terug reageerd en dat er waarschijnlijk niks meer in jullie relatie zit. Dus ik zou het opgeven als ik jou was. Jullie relatie heeft geen toekomst, anders werkte ze wel mee toen je haar de keuken uit wilde hebben.