Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Baby

Lisa90
7 jaar geleden

Ik heb aardig wat uitgelegde dromen gevonden over een baby..maar ik ben toch wel heel benieuwd wat deze droom kan betekenen...aangezien het niet over een zwangerschap, bevalling etc. gaat.

Ik had een baby. Ik stond in mijn oude slaapkamer in het huis van mijn ouders en was de naam vergeten. Maar ik wist dat ik een naam had. De tweede naam van de vader (Julien). In mijn droom had ik wel twijfels over de gekozen naam. Terwijl ik er in het echt toch wel zeker over ben dat ik deze naam kies.

Sinds een tijdje heb ik sterk het vermoeden dat, als ik zwanger zou raken, dat ik een jongen zal krijgen. In mijn droom had ik inderdaad een jongen.

Het was een prachtige baby.Ik was er dol op! Ik voelde me in de droom wel vermoeid. De baby was geloof ik pasgeboren en ik ben zelf best lui aangelegd. Dus aangezien dit dan een hele verandering in mijn leven zou zijn, zal het wel de begin fase geweest zijn van de slapeloze nachten.

Mijn ouders stonden om mij heen en waren helemaal verliefd op de baby. Wat ik in het echt ook verwacht. Maar nu zeuren ze er wel al over dat ze geen vaste oppas willen worden.
De vader, waarmee ik het heel gezellig heb, maar geen relatie samen mee heb, was er niet bij maar ik wist wel dat deze baby van hem was. Ik begreep uit de droom dat we nog altijd hetzelfde contact hebben.Misschien beter zelfs! maar hij was er niet bij in de droom.

Wat zou dit kunnen betekenen? Ik heb heust wel eens gedacht over kinderen krijgen maar ben er echt niet de hele dag mee bezig.dus ik ben benieuwd wat dit zou kunnen betekenen.