Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Parijs enzo

Aurora
2 april 2015

Ik heb vannacht best wel intens gedroomd en ik zou graag willen weten of jullie er dingen uit kunnen halen!

De eerste droom begon zo: ik kwam een jongen van de basisschool (dat is zo'n 10 jaar geleden) tegen die ik toevallig pas in het echt tegen ben gekomen. In het echt zei ik niks maar in mijn droom zei ik hem gedag en liepen we samen dezelfde richting op. Opeens veranderde de sfeer echter. Hij zei dat hij me aardig vond maar hij moest dit doen, hij zat namelijk bij een soort sekte en hij moest me mee brengen naar zijn huis om me daar geweldadig te misbruiken. (Ik weet niet meer precies wat hij moest doen). Ik merkte wel aan hem dat hij het liever niet wou omdat hij me aardig vond, maar hij kon niet anders. Ik was doodsbang maar ik ging vrijwillig mee. Onderweg kwamen we klasgenoten/vrienden van me tegen. Deze raakten meteen verstrikt er in en hij moest hen ook meenemen. Het ging niet op een geweldadige manier, iedereen liep rustig mee. Maar toch was het niet vrijwillig. We waren allemaal super bang en wisten niet wat we moesten doen. Ik vroeg aan onze gijzelaar of ik mijn telefoon mocht gebruiken en dat kon. Ik belde een klasgenoot waar ik al lang verliefd op ben of hij ons kon komen redden. Niet veel later werd ik wakker. Ik denk dat het te maken heeft met wat er in het echt is gebeurd, we hadden eerst een goede band en hij hielp me vaak met problemen. Door omstandigheden gaan we minder met elkaar om en durf ik hem niet eens meer om hulp te vragen, terwijl ik het wel graag zou willen.

Ik sliep weer verder. Ik droomde dat mijn moeder mij en mijn zusje overviel met het nieuws dat we naar Parijs moesten vluchten. Ik weet niet waarom, maar we konden niet hier blijven. Ik vond het jammer, maar eenmaal daar vond ik het ook enorm tof. Ik doe een filmopleiding en in onze haast om naar Parijs te gaan heb ik vooral mijn camera en statief meegenomen. In het hotel waar we zo lang sliepen waren ook veel oude klasgenoten van de middelbare school. Het was een apart hotel want mensen woonden daar echt voor langere tijd, waaronder wij. Bij een van de mensen in het hotel was de jongen waar ik verliefd ben op bezoek. Ik vond het echt super raar want toevallig was ik hem een half jaar eerder ook al tegen gekomen tijdens een vakantie in Parijs (dit is niet echt gebeurd, in mijn droom had ik deze herinnering). Ik durfde hem alleen niet aan te spreken, ik weet niet waarom.
Twee goede vrienden van me kwamen mij opzoeken in Parijs. We gingen op ontdekkingstocht want ik kende de weg ook nog niet. We vonden bij mij in de buurt een winkelcentrum met allemaal leuke kledingwinkels die je niet in Nederland hebt. Ook kwamen we Johnny Depp tegen op de fiets, waaruit we concludeerden dat hij bij mij in de buurt woonde. Ik was in een best luxe buurt terecht gekomen met veel mogelijkheden voor mijn filmopleiding.
We praatten ook over wat ik moest doen met de jongen, maar ik werd weer al wakker dus ik weet niet hoe het zou aflopen.