Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom in houten huis

30 maart 2015

Onderstaande droom blijft me bezig houden. ben benieuwd wat de onderliggende boodschap zou kunnen zijn.

Ik ben in een houten redelijk oud huis. Ik ben in de slaapkamer.
Er is een bed. Op het bed zitten twee mensen.
Het zijn vrienden Het is familie van elkaar, een man en een vrouw. Ik zit op een matras op de grond.
Ik kijk naar hun. Ze gaan elkaar zoenen, zij zoent hem.
Zij wil hem pasioneel zoenen maar hij reageert niet echt. Maar het blijft bij een zoen op de mond. Dan kijkt deze man naar mij en gaat zij weg waar heen weet ik niet. Hij doucht en komt naar mij. Ik zit nog steeds op het matras op de grond in het houten huis. Hij wil seks. Ik ook wel maar niet op deze manier. Het is te rechtstreeks. Hij doet zijn broek uit en een condoom om. Hij verleidt me dat wel. Maar toch klopt het niet. Of we nu wel of geen seks hebben weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik later naast hem zit en tegen hem zeg je hebt een probleem met intimiteit. Hij beaamt dat. En ik zoen hem op zijn wang.

Dan ineens is er een oude bekende. Een man waar ik niet goed bevriend mee ben. Hij zegt dat hij alles tegen mijn ex gaat zeggen. Het blijkt dat het huis staat in de sportschool van mijn ex. Mijn ex is aan het werk en ik ben in zijn huis met een andere man aan het rommelen zo gezegd. Is not done.
Maar ik zegt jouw woord tegen de mijne. Deze bekende is gemeen hij is duidelijk op iets niets goed uit wil iest verlinken. Ik ben naakt en en de man doet snel zijn broek aan en is ready om weg te gaan.

Later sta ik tegen over mijn ex in zijn boks school. Ik ontken alles en me ex gelooft me. Ik kijk deze oude bekende triomfantelijk aan. Ik zoen ook met me ex.