Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verwarrende droom/visioen

Dreamer1664
23 februari 2015

Heey,

Kan iemand me helpen met deze droom? Internet geeft er verklaringen voor die ik niet helemaal vind passen (of totaal niet). Ik ben een deel nu al weer vergeten maar het belangrijkste, de delen met betekenis, blijven in mijn hoofd rondzweven.

Mijn droom:

Ik was met allemaal mensen die ik niet kende maar het waren in de droom mijn klasgenoten van de spw opleiding. We moesten een soort speurtocht doen op de computer met allemaal opdrachten en hierbij samenwerken. Later reden we opeens in een bus over een verdroogd landschap dat een beetje doet denken aan jordanië. Daar werd gevraagd ons paspoort te laten zien, maar ik was de mijne kwijt en werd er uit gegooid. Ik verstopte me ergens aan boord zodat ze me niet zouden vinden want ik moest toch verder samen met mijn klasgenoten, waar we dan ook naar toegingen. Weer later kwamen we aan in een soort heel groot hostel en opeens stonden we in een lokaal vol ramen en moesten we dansen van mijn leraar, de directeur van mijn opleiding. Maar geen van ons kon goed dansen dus we moesten zien uit te vinden hoe we toch een voldoende konden krijgen voor het vak. Toen gaf hij ons een preek waar ik geen woord van heb verstaan en ik voelde een verschrikkelijk sterke aandrang in huilen uit te barsten, maar ik wist dat dat niet mocht en dat hij ook niet mocht zien dat ik wilde huilen. Maar hij lette totaal niet op mij. Hij keek me wel aan maar zag niks. Dat is ook het moment dat ik in mijn droom besefte dat ik hem al eerder had gezien vóór de spw opleiding, namelijk in de droom had ik een keer les van hem gehad op mijn vorrige opleiding. En dat zijn wel de belangrijkste delen uit mijn droom, toen werd ik wakker.

In het echte leven is die leraar ook mijn leraar en de directeur van mijn opleiding. In mijn vorrige opleiding heb ik een deel van mijn geheugen terug gekregen en ik sta nu eigenlijk op het punt (kan nog oneindig lang duren aan de andere kant) om nieuwe herinneringen terug te krijgen. Misschien is dat wat de droom wil zeggen met dat ik hem kende van mijn beide opleidingen? Voor de rest weet ik totaal niet hoe ik deze droom moet interpreteren. Voor mijn gevoel is het een onheilspellende droom. Kunnen jullie me hier bij helpen? Met wat deze droom misschien betekent?

Groet,
Dreamer