Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Erg nare droom, Dierenmishandeling, schelden, diabetes

9 jaar geleden

Ik droomde dat er een winkel was die illegaal speelgoed verkocht, en het waren dozen met een soort poppenhuis er in, maar in die doos zat ook een levende kat die bij dat poppenhuis setje hoorde en hij werd in een speciale plastic zak met zuurstof bewaard zodat hij niet dood ging in de doos die verkocht werd. Dus ze verkochten gewoon levende katten die in kartonnen dozen gepropt waren.


die droom zag er voor mij echt sick uit, ik zag gewoon een kat (en zelfs kittens) opgerold in 3 lagen plastic zakken met allemaal van die waarschuwingspictogrammen er op, er stond o.a. ook op dat als je de zakken verkeerd openmaakt, dat de kat dan sterft. Aangezien ze kunstmatig in leven gehouden worden in de speciale plastic zakken.

En toen werd ik zo boos dat ik alle katten eruit haalde en tegen de eigenaar van de winkel schreeuwde ''GVD VUILE KLÖÖTZAK! IK VERMOORD JE, VIEZE DIERENMISHANDELAAR!'' Ik schold hem dus helemaal verrot (Wat ik overigens ook in het echt zou doen als ik in het echte leven voor deze situatie kom te staan)

en toen ging ik ook met hem vechten in de winkel



Toen ik opnieuw in slaap viel, droomde ik dat spongebob diabetes had.



Dit was echt heel raar, maar ik werd ook wakker met een hele vervelende neusverkoudheid en ontstoken amandelen. Ik heb wel eens eerder gehoord dat koortsdromen en zieke dromen echt raar zijn, kan het daar ook wat mee te maken hebben?

Ik wil heel graag de betekenis weten van deze dromen.



3 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door stellaantoine.