Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare droom over heilig kind, weet iemand een betekenis hiervoor?

EH
7 jaar geleden

Hoi,
Ik heb vanacht een vreemde droom/dromen gehad.
Veel kan ik me er niet van herinneren. Ik ben ook vaak tussendoor wakker geworden.
Ik kan me niet alles herinneren maar een stuk wel.
Ik was in amsterdam en moest met de trein. Het was ontvoorstelbaar druk en het kaartjes automaat deed het niet, iedereen raakte geirriteerd omdat ik het autmaat niet snapte. Vervolgens weet ik het niet meer precies alleen dat ik op een gegeven moment een kind/kleuter bij me had. Een mooi kindje (indisch met mooie bruine haren en bruine ogen). Ze was verdwaald en ik heb haar terug gebracht naar waar ik dacht dat ze thuishoorde. Dat was blijkbaar ergens in een of andere rare sloppenwijk.
Toen ik haar daar aankwam en iemand ons zag, schreeuwde dat persoon opeens; Ze is heilig, de heilige (nogwat, weet niet precies wat ze riep, maar zal wel iets Hindoestaans zijn geweest aangezien zij er zo uit zag).
Het vreemdste was nog wel dat ik heel erg verbaasd was en naar het kind keek, die vervolgens blauwe ogen had gekregen en er ineens ook heel heilig uitzag na mijn idee.

Ik ben er nu nog steeds verbaasd van, die nacht heb ik ook gedroomd dat ik door een slang ben gebeten. wat ik erngens snap. Maar het stuk met het meisje snap ik niet helemaal, het was heel verbazinwekkend.

met vriendelijke groet,
E.

Heeft iemand toevallig een idee?