Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Veel dromen

8 november 2014

Hallo,

Een hele lang tijd heb ik niks gedroomd maar sinds de laatste dagen droom ik ineens heel veel.

Vroeger woonde ik in een dorp en hier had ik eerst heel veel vrienden maar op een gegeven moment keerde iedereen zich tegen mij en werd ik wat gepest. Nu droomde ik dat ik samen met veel van deze jongens ging voetballen en 1 van hun me een kus op de mond gaf.


De dag erna droomde ik weer dat ik in hetzelfde dorp was met 1 van hun en dat we een vliegtuig midden in de nacht naar een vliegtuig keken die ging neerstorten (het hele vliegtuig was oranje en duidelijk te zien) Het storte neer ongeveer 1 km van me oude huis in een bos en er ontstond een bos brand.


De dag erna droomde ik dat ik met iemand waar ik verliefd op ben ( al een lange tijd ) maar die voor mij een beetje onbereikbaar is dat we weer bij ons oude huis waren en in een kanaal tegen de stroming aan het zwemmen waren. Hij lach een beetje boven op me en zo gingen we zwemmen. Daar werd ik even wakker van en ging toen ineens dromen over mijn vader ( geen contact mee ) dat we in zijn auto door mijn stad reden en dat hij de auto ging parkeren.


Kan iemand me hiermee een beetje helpen?

Bij voorbaat dank.