Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bus

14 oktober 2014

Ging met de bus vanaf het station naar mijn woonplaats.Sinds een aantal jaren heeft een aantal dorpen in Groningen geen bus en onze moest daar doorheen rijden.Dat scheelde 30 min tot 1 uur rijden.Eenmaal in de bus was het druk en gezellig.
Mijn vriendin zat ook in de bus.
Moest mijn 2 tassen bij me houden,mocht ik niet verliezen.We kwamen buiten het plaatsje Wapse in Groningen,allemaal ouderwetse boerderijen het leek wel of de tijd stil stond hier en we stopten bij een halte,1 man stapte uit en ging zitten op de bank in de bushalte,terwijl hij in de stad moest wezen waar we vandaan kwamen!
Hoe meer we buiten Wapse kwamen hoe ouder en middeleeuws het werd!
Toen kwamen we in een klein gehucht geheet: Sakse a Sakse.Buiten dat gehucht stopte de bus.Later stond ik buiten de bus en keek erin en zat er niemand meer in,iedereen was weg.Zag gelukkig nog net en paar uitstappen en deed gauw mijn zomersokken aan,zag dat het 2 verschillende waren,maar had geen tijd meer om de wintersokken die ik bij me had aan te doen.Kon ook niet meer de bus in omdat de mensen die in de bus zaten wegliepen.Er stond nog een bus en daar stapte ook mensen in,maar zag geen mensen van mijn bus.Later stond onze bus aan de rechterkant stil staan, buiten sakse a sakse,zag h,m steeds verder weg staan.Ging toen naar een cafe-rest.naar een w.c.zag een doos liggen voor hormonen.Kwam nog 1 pers.tegen en dacht:misschien kom ik bekende mensen tegen?Dat was jammer genoeg niet zo.Ik was hier wel eerder geweest.Buiten gekomen zag ik niemand en ging naar een tentje waar een feestje was,herkende ik een vrouw en vroeg huilend: mag ik iemands telefoon lenen,ben ver van huis en weet niet waar ik ben! Ik was gekleed in een hemdje+lange broek+2 verschillende zomersokken aan.Iedereen liep van mij weg,ze waren bang voor me,dachten zeker dat ik een zwerver was?Later dacht ik:dan maar teruglopen?Kwam bij bordje met Wapse erop.Hoe kwam ik nou hier?Was toch in dat andere plaatsje?
Dan maar teruglopen naar buiten het plaatsje Wapse.Eenmaal aan het lopen dacht ik:loop ik nou de goede kant op en is dit richting buiten het plaatsje Wapse of Sakse a Sakse? Later dacht ik:straks is het donker en je weet nooit wie je tegenwoordig tegenkomt,straks wordt ik aangerand! Zocht in mijn handtas naar mijn mobiel,maar die was leeg,dus kon niemand bellen! Mijn parnter zal wel denken: waar blijft ze! Toen werk ik wakker. Wat betekent deze droom?



2 keer bewerkt. De laatste keer was 3 november 2014 door ada001.