Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemdgaan

D.
8 juli 2008

Hoi,

Mijn vriend heeft mij zo'n 6 a 7 maanden geleden bedrogen.. Vanaf dat moment droom ik er heel vaak van :s. Dan zie ik weer alles voor me.. Ik heb hem alles vergeven en we zijn nu zo'n 2 jaar samen maar door die dromen wordt ik er iedere dag aan herinnerd.. Kan iemand mij helpen om deze dromen te doen weggaan? :(

D.
11 juli 2008

vriendelijk zijn jullie... :s

ankau
11 juli 2008

dank je

11 juli 2008
Beheerder

ik denk gewoon dat het hiernamaals het niet goed vind dat je verder bent gegaan met hem.. en dat ze je blijven confronteren tot je het goed doet.

12 juli 2008

Misschien ben je bang dat het opnieuw gebeurd, dat je hem opnieuw verliest. Dan moet je maar zo denken: als het toch nog een keer gebeurd, is hij jou niet waard. Laten we maar hopen dat dat natuurlijk niet gebeurd en vertrouw hem. Hopelijk een goede tip.

12 juli 2008

ik denk dat je gewoon niet verder moet gaan met die man, hij zal uiteindelijk weer iets doen.

13 juli 2008

Hey mijn man heeft mij ook reeds bedrogen, en ook ik droom die dingen nog vaak, en wordt dan helemaal nat van het zweet wakker, en voel mij de volgende ook zeer rot. Dit heeft idd te maken met het feit dat het vertrouwen nog niet helemaal terug is, daar moet je zeker aan werken (ik weet het is makkelijk gezegd, ik doe ook mijn best maar het blijft moeilijk hem te vertrouwen) En je bent idd bang dat dit opnieuw zal gebeuren, en dat hij je dan mss wel verlaat, of jij hem, want tenslotte ben je dan weer gekwetst terwijl je vertrouwen dan al zo klein was in hem, en hij het terug helemaal kapot gemaakt heeft. Ik zeg hem dat ook eerlijk dat wnr hij eens alleen weggaat, of wnr ik vind dat hij 'raar' doet tegen mij dat ik hem toch niet volledig vertrouw, natuurlijk niet met die woorden, maar hij begrijpt wel heel goed wat ik wil zeggen ze, dan zeg ik bv alsof gij zon engeltje zijt he, of neen gij zou zoiets niet doen he. Ik heb hem ook alles vergeven, maar vergeten zal je dit nooit, wat je wel zeker niet mag doen is hem die dingen naar zijn hoofd blijven gooien, bv bij een ruzie, dat je die dingen weer naar boven haalt, want dan denkt hij dat je het eigenlijk niet vergeven hebt, en kan de ruzie alleen maar erger worden, in het begin deed ik dat welleens, maar dat heb ik afgeleerd.

veel succes nog, en hopelijk heb je hier iets aan.

groetjes

20 juli 2008

denk er nog eens over na.