Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wandklok springt tot 3x toe kapot

Ajeetje
7 jaar geleden

Hallo, normaal ben ik niet zo van de dromen. Tenminste, ik droom vaak en weet de volgende dag ook meestal wel waarover, maar ik ben er niet mee bezig wat ze zouden kunnen betekenen. Tot ik vanmorgen wakker werd... ik heb namelijk vannacht een droom gehad die me niet los laat en ik zou heel dankbaar zijn als iemand mij opweg kan helpen hoe ik deze droom op zou kunnen vatten:

Ik ben bezig in onze huiskamer (het voelt aan als mijn eigen huis maar ziet er anders uit) dan hoor ik achter me een geluid en zie dat de klok in onderdelen uit elkaar is gevallen. Ik raap de onderdelen op, zet de klok in elkaar en hang hem weer werkend aan de muur. Nadat ik me omgedraait heb hoor ik weer dat zelfde geluid. Weer lukt het me om de klok in elkaar te zetten, alleen nu zit er een barst in het glas en is er een wijzer verbogen die ik dan toch weer enigszins fatsoenlijk kan maken. Ik hang de klok weer op en blijf er even naar kijken. Dan zie ik dat de wijzers stil blijven staan, maar doordat het mechanisme door blijft draaien komt de hele klok onder spanning te staan en klapt weer uit elkaar, terwijl dat gebeurd besef ik dat het een boodschap is van mijn (overleden) vader en schrik ik wakker.

Overigens toen de klok in stukken uit elkaar lag deed ook het mechanisme het niet meer en moest ik tot 2 x toe een nieuwe batterij in de klok doen omdat die onvindbaar was.

7 jaar geleden

Overigens was dit de eerste keer dat er uberhaupt iets wat met mijn vader te maken heeft voorbij kwam in mijn droom, sinds zijn overlijden eind Januari 2014