Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Huizen, geld en een volksverhuizing

Christiane
7 jaar geleden

De laatste dagen droom ik rare dromen. Ze zijn levensecht en als ik wakker word twijfel ik soms of het nu een droom was of iets dat zich in het echte leven heeft afgespeeld.

- Het huis :
Momenteel verbouwen wij een huis dat altijd tot mijn familie heeft behoord. Het huis is zo goed als helemaal klaar.
In mijn droom zie ik mezelf op de stoep staan voor het huis. Er staan ook drie vrouwen. Ik wil het huis binnen gaan en één van hen zegt dat de deur al los is.Raar want de deur is een veiligheidsdeur en enkel ik en mijn man hebben een sleutel.
Ik ga het huis binnen en kom in het oude interieur terecht! Daar zitten allerlei mensen rond een onzichtbare tafel. De buurman, mijn grootvader die al meer dan 30 jaar dood is maken deel uit van het gezelschap alsook een achter achterneef. De rest van de mensen ken ik niet. Ze voeren een geanimeerd gesprek maar als ze me zien vallen ze stil. Ineens opent ze zich een lichtgevend gat waar de onzichtbare tafel staat en valt mijn overleden nonkel ineens uit het niets in dat gat. Einde droom.

- geld
In mijn droom heb ik iemand aan een vertegenwoordigers job geholpen. Ik krijg ineens telefoon dat ik een deel van zijn commissie krijg, namelijk 150.000€.

- Volksverhuizing
Ik droom dat ik met mijn man in de buurt ben waar ik ben opgegroeid. Ik ben daar al 10 jaar niet meer geweest.
Mijn man parkeert onze auto en ondertussen zie ik een enorme mensenmassa richting vliegveld wandelen. Ik weet ook dat wij daar naartoe moeten en vind het raar dat we zo veraf parkeren.

Ik droom anders nooit maar de laatste dagen is het echt overweldigend en levensecht. Raar toch?