Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen die elkaar vervolgen

Silke
7 jaar geleden

Hoi, ik heb vannacht een droom gehad die het vervolg was op een droom van een paar weken terug.

Mijn eerste droom ging als volgt: Ik reed met mijn vriend door een buurt waar we nog nooit geweest waren. Op de achterbank stond onze hamster, we wouden haar namelijk gaan afgeven aan een gezin met kinderen. We doneerden haar zomaar dus we zochten een iets chiquer en groter huis. Op een gegeven moment zat er een gezin in de voortuin met hun kinderen, we stopten daar en gaven de hamster aan hun. We hebben toen nog even gepraat met het gezin en toen we vertrokken zei mijn vriend dat de man er een louche type uitzag en een agressief persoon.

De droom die ik deze nacht had ging als volgt: We reden weeral door dezelfde buurt opzoek naar het huis, we reden een stuk te ver omdat mijn vriend dacht dat dat het huis was waarop ik antwoordde, neen het huis had een voortuin. We zijn toen terug gereden en kwamen aan bij het huis waar we zomaar binnen stapten. In het huis was een rare zelfs enge sfeer, de vrouw was haar tanden kwijt en had een blauw oog. Ik vroeg aan de kinderen waar de hamster was waarop ze antwoorden dat die te koop stond. De kinderen en de vrouw leken erg bang te zijn en praten erg stil. Ineens kreeg ik een buggy in mijn handen geduwd en een pluche hamster die net op mijn echte hamster leek. Mijn vriend nam zonder iets te vragen een stuk taart van tafel waarna de man hem een duw gaf en ons het bevel gaf het huis te verlaten. Aangezien het zo'n groot huis was vonden we de uitgang niet meer en moesten we lopen want de man zat achter ons aan. Ik had de buggy met het beertje nog vast en moest dus terug lopen om de buggy terug te geven aan een van de kinderen. Toen vonden we ineens onze auto niet meer want die stond blijkbaar heel ver weg geparkeerd. Toen we bij de auto waren en mijn vriend deze ontgrendelde stapten er ineens een groep van de chiro in die met de auto wouden weg rijden. Mijn vriend stond daar niets te doen en ik was erg in paniek, ik stelde dan voor dat mijn vriend hun naar de plaats zou brengen waar ze moesten zijn en toen werd ik wakker.


Weet iemand wat dit kan betekenen? Ik heb dit nooit eerder gedroomd en had er ook een naar gevoel bij toen ik wakker werd.