Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

verwarrende droom (dromen) gehad

Ryan
7 jaar geleden

Hallo,

Op de nacht van zaterdag/zondag heb ik een aantal rare dromen gehad (tussen deze dromen in ben ik niet wakker geworden, maar waren wel echt verschillende dromen).

Als eerste herinner ik mij, dat ik met mijn opa aan het praten was (deze is al overleden voordat ik ben geboren). We waren heel gezellig aan het praten en hij maakte een grap over biertjes drinken oid. we waren beide erg aan het lachen. Ik heb verder niet gezien hoe hij eruit zag. Toen vond er een timeshift oid. plaats waarin ik bij de begrafenis/crematie was van mijn opa.

De andere droom ging over mijn oma (deze leeft nog wel), die was overleden waardoor ik helemaal gebroken was, verder geen details erover. Een droom dat mijn oma is overleden komt bij mij vaker voor.

Als laatste droomde ik dat ik ergens in het donker liep met een vriend, waarna we een uil tegen kwamen die mijn maat aanviel, en mij met rust liet (gek genoeg).

Normaal laat ik dromen varen, alleen deze houdt mij nogal in mijn greep. Zeker omdat ik nog nooit over mijn opa heb gedroomd.

Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen met het ontrafelen ervan, alvast heel erg bedankt!