Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terugkerende nachtmerrie.

T4x
24 juli 2014

Hallo allemaal,

Ik heb de laatste tijd erg veel last van nachtmerries. Als klein kind had ik dit ook al en kon ik schreeuwend wakker worden, niet meer weten waar ik was/ben, paniekaanvallen, en huilbuilen etcetera. Helaas heb ik het wakker worden in paniek etcetera. weer moeten ervaren.
Dit is vaak (9 van de 10 keer) met de terugkerende droom:
Ik ben in een winkelcentrum en er is een schietpartij aan de gang. Ik (en andere mensen) moeten vluchten voor dit voor mij totaal onbekende persoon. Soms kom ik mensen tegen die ik persoonlijk ken. We moeten elkaar vaak helpen om te ontkomen. Dit onbekende persoon is gewapend met een geweer/pistool. Uiteindelijk krijgt dit persoon mij te pakken en schiet mij dood. Na dat moment schrik ik vaak wakker. Het kan ook voorkomen dat er meerdere personen als schutters figureren.
Ik heb net weer deze droom gehad en ben erg benieuwd wat jullie denken dat dit kan betekenen. Soms heb ik deze droom meerdere malen per nacht. Zoals begrijpelijk slaap ik hier niet al te lekker van. Ik denk toch echt dat er een betekenis achter zit omdat ik dit zo ontzettend vaak en al zo lang droom.

Ik ben erg benieuwd. :-)

Groetjes, t4x.

T4x
24 juli 2014

Volgens de site heb ik dit geplaatst om 1:15, maar het is toch echt 3:41. Kan dit kloppen? Groetjes, t4x.