Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom uitleg gevraagd

lullaby
16 jaar geleden

mijn vraag is deze. Zou u eens naar deze droom willen kijken en er uitleg aan kunnen geven, indien dat kan?

Er is wat extra info nodig denk ik. Zelf woon ik in Noord Holland en ik woon hier al 18 jaar.
Mijn jeugd bracht ik door in Zuid Limburg. Gezien mijn moeders handicap (slechthorendheid) en afkomst leerde ik pas op mijn 4e de Nederlands taal spreken, dat ging me verder goed af , maar ik ben dus opgevoed met een dialect; het Maastrichts.

Nu droom ik al twee keer over een jeugdliefde. Het was een verliefdheid die niet beantwoord werd, maar in mijn huidige droom wel. Alleen nu is die persoon gehandicapt en helemaal afhankelijk van mij. Hij zit in een rolstoel en heeft mij dus nodig voor hem te zorgen.Het voelt ook aan als macht, doordat hij in een rolstoel zit moet ik voor hem zorgen en ben ik zijn geliefde. Als hij daarin niet zou zitten zou ik dat ws. niet zijn.
Zijn moeder is overleden...wat dat ermee te maken heeft weet ik niet.

Ik heb al jaren geen kontakt meer met deze persoon, en heb slechte familie banden en herinneringen, maar deze persoon was de enige door wie ik me wel begrepen volede en als ik wel eens een keertje naar Zuid L:imburg ging dan zorgde ik ervoor dat ik hem zag, alleen kwam dat kontakt helemaal alleen van mij uit, hij onderhield dit niet. Daarom hield het ook op toen ik ermee stopte.

Toch werd ik met een kontent gevoel wakker vanochtend, beetje vreemd met zo'n rare droom. Ik dacht eerst dat deze persoon misschien echt hulp nodig heeft in het echte leven, en me nu kontakteert via deze weg, maar als ik er nu over schrijf naar u, lijkt het erop dat ik weer voor mijn roots moet gaan zorgen, mijn Limburgse kant kant wil terug in mijn bewustzijn komen, denk ik...wat is u mening en heeft u misschien ander uitleg hierover?

ook gaf hij mij de tip Nederlandse les te gaan geven. Momenteel zit ik in de ziektewet en denk er helemaal niet over dat beroep op te pakken.
Ik heb hele andere plannen, met een bedrijfje etc. Maar ik heb wel een lerarendiploma voor het vak Nederlands.Toch voelde ik me begrepen en wilde ik bijna gaan solliciteren op ene baan in het onderwijs toen ik wakker werd. Vreemd?

MVG, Lullaby Yes