Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

HEB UITLEG NODIG OVER DIT HELP A.U.B A.S.A.P

8 jaar geleden

LEES HELEMAAL DOOR A.U.B. Hoi ik heb de laatste jaren echt rare dingen, ik droom namelijk steeds vaker dat ik een meisje ben, even wat over mij ik ben een jongen en ik ben 13 jaar en ik droom NOOIT maar als ik droom verander/ben ik (in) een meisje.

toen ik 5 was bijvoorbeeld droomde ik dat mijn moeder me meidenkleren kocht en mijn haar deed enzo

toen ik 11 was droomde ik dat ik gebeten werd door een meisje en zelf borsten enzo kreeg

toen ik 12 was droomde ik dat ik meiden voeten had

en gisteren droomde dat (EN LET OP DIT LEEK ZO ECHT) ik als meisje wakker werd ik was verbaasd mijn kamer was een meidenkamer en ik had meiden kleren het was een gewone dag maar alles leek zo echt ik VOELDE mijn borsten en ik voelde dat ik een vg had. iedereen was gewoon normaal (behalve ik die in mijn droom een meisje was) niemand vond het raar.

toen ik eenmaal wakker was in het echte leven deed ik tests op internet of ik een meid inside was ik heb 10 testen gedaan 3x per en eerlijk geantwoord bij sommige kreeg ik gewoon jongen maar van het meerendeel meisje, WAT IS DIT?! EN NU DE BELANGERIJKSTE VRAAG: is mijn onderbewustzijn (of hoe je het ook noemt) me iets aan het vertellen? of wat HELP ALSJEBLIEFT1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door UltiDromer30.