Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Idool boos op mij

Sanne201
21 mei 2014

Hallo iedereen,

Ik droom de laatste tijd heel vaak dezelfde droom en ik zie hier zoveel reacties voorbij komen van mensen die er zó veel vanaf weten, dat ik benieuwd ben of iemand weet wat mijn droom steeds betekent.

ik ben fan van een Nederlandse komiek/zanger nu al zeker 3 jaar. Ik vind hem misschien wel meer dan leuk, al is dat niet echt reëel, want ik ben 20 en hij al over de 40. Ik zie hem best vaak en dan praten we even en ga ik met hem op de foto.. hij herkent mij ondertussen ook. Ik droomde altijd al vaak over hem, maar tot nu toe was dat altijd positief. Maar nu begint het te veranderen en heeft het eigenlijk altijd dezelfde essentie. Laatst droomde ik dit:

Ik was in een hal van een restaurant en hij was daar ook. Hij vertelde dat hij net uit het vliegtuig kwam en even iets moest eten en daarna weer verder ging met het vliegtuig. Daarna vroeg ik of ik met hem op de foto mocht. Dus we gingen klaar staan voor een foto. In het echte leven vind ik het nog een beetje ongemakkelijk om hem knuffelend te omhelzen voor een foto, maar omdat hij dat altijd heel stevig doet, durf ik het ook. Maar nu in m'n droom deed hij dat niet en ik deed het heel voorzichtig en vroeg daarna aan hem 'Of vind je dat raar?' En toen begon hij te schreeuwen: 'Raar?!! Weet je wat raar is, dat je iemand zo achterna rent en elke keer maar weer aandacht moet! Heb je geen leven ofzo? Flikker eens een keer op!' En toen daarna, ik stond bijna te huilen, zei hij: Geintje! En gaf me een knuffel.

Dit thema komt steeds terug in mn dromen de laatste tijd. Nu was het dan met 'leuke' afloop, maar meestal is dat niet zo.

Bij een andere droom was ik gewoon in een woonwijk, met een vriendin samen en we liepen nietsvermoedend door de straat. Opeens zag ik hem daar staan, en ik wilde snel omdraaien, maar hij had me al gezien. We liepen snel weg, maar hij kwam achter ons aan en hij schreeuwde weer: Ben je er nou wéér?! Hoe kon je nou weer weten dat ik hier was? Stalk je me ofzo? Ga eens heel snel weg!' En achter hem stond mijn beste vriendin (die ik ken doordat ze ook fan is. Zij kent hem ook nog beter dan ik, zij heeft hem ook geinterviewd en heeft nog een betere band met hem in het echt)
Zij stond achter hem, maar was het niet met hem eens, ze vond dat hij te boos reageerde op mij, maar zij kon niks zeggen en niks doen voor mij op dat moment.

Ik word echt niet blij van deze dromen en ben heel bang dat dit waar is. Dat hij echt zo over me denkt. Kan iemand mij helpen?

Sanne201
23 mei 2014

Toevallig nadat ik dit bericht gepost had, had ik een hele rare droom.

Ik weet niet meer precies waar het over ging, maar ik weet wel dat ik tijdens die droom heel bewust duidelijk de gedachte had:

'Hee, eindelijk weer eens een leuke droom over hem'

Zou dat er mee te maken hebben dat ik het hier had gepost? Dat het daarna opeens weer positief werd?