Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zoenen

kelsey
18 mei 2014

Hallo,

Mijn droom is niet heel lang maar ik snap er zelf echt helemaal niks van en hoop dat iemand het wel begrijpt en mij kan uitleggen wat het betekend.

Dit droom ik niet dit is echt gebeurd:
Ik had deze dag (´s avonds) een nieuw badminton racket gekocht. De jongen die ons hielp was niet onaardig, qua uiterlijk en qua gedrag. Toen ik thuis kwam was het al aardig laat en ben ik maar gaan slapen.

mijn droom:
Ik droomde dus dat ik boven aan een glijbaan stond, die jongen die mij dezelfde avond nog had geholpen hield mijn zusje vast. Ik had de beademings-tas van mijn zusje vast. (ook in het echt heeft mijn zusje deze). Mijn moeder stond er naast en keek erna. Met die jongen en mijn zusje ben ik de glijbaan af geweest. Vanaf dat we beneden waren tot ik een of andere tunnel in loop kan ik me niks meer van herinneren. Maar wat ik nog wel weet is dat de tunnel met een boog naar beneden liep. Ik liep (erg snel) op een jongen af en toen ik dichtbij hem was wist ik wie het was, T uit mijn klas. Ik kwam dus steeds dichter bij en begon hem te zoenen, zomaar uit het niets. Hij stond daar heel verbaasd en bewoog helemaal niks. Toen werd ik wakker. Voor zover ik weet vind ik hem ook helemaal niet leuk.

Ik hoop antwoord te krijgen op mijn nogal rare droom,

Kelsey