Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

het wordt steeds gekker

Klaas
18 april 2014

Van gister weet ik nog een flard droom, en van vannacht ook nog iets. Wil het gewoon ' eventjes van me afschrijven', of ' objectiveren'. Goed beginnen we met gister: Ik bevond me in een magazijn waar ik vroeger een blauwe maandag gewerkt had. Er bevonden zich kieren bij de dakplinten waar erg veel kou doorheen kwam (was voor zover ik weet niet in werkelijkheid zo). Die kieren wilde ik dichten. Daartoe gebruikte ik pur. Hoe ik BIJ die kieren kwam in dat immens hoge magazijn...? Gewoon met behulp van een ballon, een feestballon of verjaardagsballon, niet groter, gevuld met helium. Wanneer ik die met 1 arm omklemde steeg ik op en kon ik met mijn andere vrije hand de purspuit bedienen. Een en ander ging toch wel moeizaam herinner ik me. De spuitbus spoot heel onregelmatig. En grote hoeveelheden kwamen tussen de dakrand en allerlei daarlangs lopende leidingen te zitten. Ik wist in mijn droom dat die purschuim enorm uit zou zetten met ook een enorme kracht waardoor best wel eens leidingen beschadigd konden gaan worden.
Oke, dat was gister.
Vannacht, daar is niet veel van over, een enklel kruimeltje. Een p[aar uur gelden had ik er nog een schrift mee kunnen vullen. Maar het gaat om het karakter en daar is niet het hele verhaal voor nodig. Het hele verhaal was niet minder onsamenhangend dan een deel ervan.
Ik bezit een code om een woonruimte te kunnen betrekken. Die code gebruik ik (om een slot te ontsluiten ofzo). We (weet niet meer met wie ik was) komen binnen, er blijken al anderen bivak genomen te hebben. "We" komen erachter dat het een dievenbende is en druipen af. Ik verwittig de politie en vertel deze waar de buitgemaakte spullen zich bevinden (die waren we tegengekomen in de woning, ergens in een apart kamertje). Het blijkt dat we ook tot een hoger gelegen woonruimte toegang kunnen krijgen. Ik kreeg daartoe de code eveneens in handen (geen idee hoe). Maar voordat we die woonruimte betrekken wil ik wel graag dat die dievenbende beneden ons opgepakt wordt, want ze weten van ons af, dat we hen aangegeven hebben...de rest is heel erg rommelig...iets met een pistool dat ik mee wil nemen omdat de politie geen sjoeche geeft, maar ik wil verder geen dingen verzinnen die ik me niet echt herinner uit deze laatste droom