Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn vriend en ik hadden dezelfde droom?

ster23
8 jaar geleden

Hoi mensen,

Normaal gesproken lees ik meestal forums dan dat ik er daadwerkelijk iets neerzet, maar vandaag heb ik iets meegemaakt wat me nog steeds bezighoud.

Mijn vriend kwam me vandaag ophalen om samen terug te reizen naar onze studio. Hij vertelde gekscherend over een rare droom die hij had gehad. Ik vroeg aan hem waar deze droom over ging. Hij vertelde dat hij had gedroomd dat ik vreemdging en dat mijn klasgenoot dit aan mijn vertelde. Ik stond met mijn mond vol tanden. Ik zelf was een beetje van slag af, omdat ik had gedroomd dat ik juist vreemdging met mijn ex. Mijn vriend keek me ook geschokt aan en volgens mij had hij er een beetje spijt van dat hij het had verteld. In zijn droom kwam mijn ex ook voor. Later bleek ook dat we over dezelfde omgeving hadden gedroomd, ik stond perplex.

Vijf jaar geleden (voordat ik een relatie had met mijn huidige vriend) heb ik ooit twee voorspellende dromen gehad over een jongen waar ik even mee heb gedatet. De eerste droom ging het feit dat ik hem ging ontmoeten. Ik had sterk het gevoel dat ik uit moest gaan, omdat ik hem anders niet tegen zou komen. Dit bleek later ook zo te zijn, als ik een week later was uitgegaan dan had ik hem misgelopen. Op de dag nadat hij niet verder met me wilde heb ik ook over hem gedroomd. Ik had gedroomd dat ik later met hem zou gaan praten en dat hij de kroeg uitliep met een meid en me compleet negeerde. Ook dit is uitgekomen en dat terwijl ik dat meisje nog nooit had gezien.

Ik vraag me af wat deze dromen betekenen, zou ik dan onbewust contact hebben gemaakt met deze personen? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Gr ster