Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

levendsechte spookstad

2 juli 2008

Ik heb een paar keer dezelfde droom gehad. Op mijn 5e, 12e en op mijn 16e. Ook maar echt 3 keer.
Ik droom dat ik door een 'spookstad' loop. Alles is een skelet, behalve ik. Alle winkels hebben skeletten als etalagepoppen. Ik hou de hand vast van iemand, en als ik opzij kijk is dat ook een skelet. Ik ben een meisje van een jaar of 5-6. Het is 3 keer iemand anders geweest. En elke keer sterft degene die mijn hand vast houd de volgende dag. Op mijn 5e vond ik dit een vaag toeval, op mijn 12e vond ik het eng worden en afgelopen jaar ben ik helemaal uitgeflipt en dagen van de wap afgeweest toen het dus bleek dat diegene die dag was overleden.

Is hier een verklaring voor en kan ik me hier tegen wapenen? Want vroeger had ik veel last van voorspellende dromen en daarom heb ik een dromenvanger gekocht. Sindsdien herinner ik me praktisch geen dromen meer, behalve die.

Ik ben bang dat ik een volgende droom niet aan kan, vooral als het dan een van mijn ouders is. Nu zijn het mijn oma's en een suikertante geweest.

NeAnn, 17

dromer
9 juli 2008

tja je hebt een gave die je nie kan ontlopen,wie weet wel helpen en genezen.dit zal je altijd blijven dragen je moet alleen mee gaan leren omgaan