Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Auto te water + rommel tentoonstelling

3 maart 2014

Hallo allemaal,

Vannacht heb ik een erg heldere droom gehad waarvan ik graag meer inzicht wil krijgen.

Het begon allemaal met een ex minnaar die bij mij was in mijn ouderlijk huis. Op een bepaald moment komen mijn beide broers binnen en besluit ik snel dat we weg moeten gaan. Ik loop naar mijn auto, mijn ex naar zijn auto. We zijn van plan om achter elkaar aan te rijden maar ik rij vlak bij het huis (in een aanloophaven) de kade op. Op het moment dat ik de auto indraai om om te keren, besef ik heel goed dat ik vlak bij de kade rij en dat ik er makkelijk in kan rijden (ik zie t bijna gebeuren). Toch draai ik nog verder in, en rij ik zo het achteruit het water in.

Er staan wat mensen te kijken en ik reageer behoorlijk laconiek en zelfs lacherig. Ik ben niet in paniek, ik draai gewoon mn raam open (eerst halverwege, kwam ik niet doorheen), en zwem eruit. Ik roep naar de mensen op de kade dat ze de brandweer moeten bellen.

Op het moment dat ik weer droog op de kade sta, hebben zich heel veel mensen verzameld (het publiek). Er zijn een paar duikers in het water om, dacht ik, mijn auto uit het water te vissen. (Intermezzo: mijn auto is een ongelofelijke rommel, ik laat alles slingeren en er moeten vaak vuilniszakken aan te pas komen als ik heb een keer opruim). In plaats van mijn auto uit het water te heisen, halen de duikers al mijn rommel uit de auto en laten dit zien aan het publiek. Al snel volgt er een tv ploeg, welke mijn reactie steeds filmt wanneer er nieuwe rommel uit de auto komt en deze wordt tentoongesteld (er word geapplaudisseerd).

Weer reageer ik lacherig en laconiek. terwijl ik me normaal altijd schaam als mensen mijn rommel zien.

Dan stopt de show, en word ik wakker...