Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

hotel en weg vervolgen

Mira
23 februari 2014

Hoi,

Ik ben iemand die veel droomt en soms blijven dromen overdag "hangen" en dan weet ik dat er iets mee is Alleen kan ik niet altijd begrijpen wat die droom betekend. Soms kan bij mij een droom vrijwel iets letterlijks betekenen maar ook iets symbolisch. Gisteren had ik ook weer zo een droom die om me heen blijft hangen...

Ik droomde eerst dat ik in een hotel was, een zeer luxe met goud aan het plafond. Ik zou er één nacht blijven. Iemand anders had dat voor me geregeld en ik voelde me er niet prettig bij daar ik het financieel me eigenlijk niet kon permitteren. Ik werd door een man door het hotel naar mijn kamer geleid en zag onderweg overal buffetten staan. Via een grote omweg kwam werd ik op een gegeven moment met iets [ik heb echt geen idee meer wat het was] via de lucht naar een hotelkamer gebracht die op het dak van het hotel was gebouwd. Ik zag dat ze daar een meisje aan het reanimeren waren, zij lag haast voor de deur van de hotelkamer. Vlak bij de hotelkamer zag ik een lift naar beneden aar het hotel en stelde me de vraag waarom ik via een omweg naar mijn kamer werd gebracht.

Een volgende droom gaat over dat ik met een vriend van me [waar ik kort iets mee heb gehad] naar een collega ga om met haar te praten. Ik heb totaal geen idee meer waar het over ging. Op een gegeven moment lopen we samen hand in hand en met de schouders haast tegen elkaar aan terug over een vrij rechte weg. Ik zei tegen hem: Is het nog ver? dadelijk kom ik te laat op mijn volgende afspraak....Hij zegt en wijst voor zich uit: Het duurt nog wel een tijdje....Samen lopen we over een brug en ik kijk opzij en zeg: Het is nog een beetje hijig...Samen blijven we echter hand in hand de weg volgen, laten mekaar niet los.