Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom tandarts

bertje
9 januari 2014

hallo,
Vannacht droomde ik dat ik bij de tandarts was , in de stoel zat en ik had een gaatje in een voortand, klein rond gaatje waar zelfs wat rood doorheen scheen, ze lieten het mij duidelijk zien,tandarts stond al klaar met alle spullen en wilde gaan behandelen. Ik kon er niet onderuit komen door de overtuigende aanblik van het gaatje maar ik wijfelde erg, probeerde wat tijd te rekken en wilde eigenlijk niet. Toch moest het dan maar gebeuren, zei ik, maar (god zij dank ) werd ik op dat moment wakker...

Tijdje terug ook zo'n soort droom. Ditmaal was het zogenaamd mijn knie die geopereerd moest worden,volgens arts dan. Arts stond al helemaal klaar om te gaan snijden en behandelen maar, net op tijd, echt op het ultieme laatste moment ,werd ik goddank wakker.

Een andere droom is dat ik werd achtervolgd tijdens het fietsen door twee mannen ook op de fiets. Ze kwamen steeds dichterbij en het voelde niet goed ,zeer onheilspellend gevoel. Met enorme krachtsinspanning en concentratie lukte het mij toch om net harder te fietsen dan zij en kwam er meer afstand. Toen werd ik wakker.

In alledrie de dromen werd ik met een naar,vermoeid gevoel wakker en vandaag zit het me al de hele dag niet lekker.
Voorheen heb ik ook dit soort dromen gehad met hetzelfde beklemmende nare gevoel.

de angst is natuurlijk dat ik een volgende keer niet op tijd wakker word uit de droom en dat verontrust mij, denk ik. Het positieve is natuurlijk dat ik WEL op tijd wakker word dus misschien moet ik toch wel blij zijn..
Maar waarom gebeurt dit dan nog steeds ?

Mocht iemand iets kunnen uitleggen, dan heel graag !
Alvast dank.
'Bertje'