Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Worden overgenomen door geesten

Mandy29
2 januari 2014

Hallo alle,

Vannacht heb ik wederom weer eens gedroomd dat een geest gebruik maakt van mijn lichaam op het moment dat ik lig te slapen.
Weet dat er iemand anders in me lichaam komt waarvoor ik heel hard moet knokken om die er weer uit te krijgen. Gil en vraag om hulp, vraag aan mijn parnter in mijn droom of hij niet de veranderingen merkt in mij gedrag.
Ga bij iemand langs die paranormaal begaafd is en zij het niet herkend de verandering aan mij en mij dus ook niet kan helpen.w
De vragen blijven onbeantwoord en wordt geen hulp geboden terwijl ik zeker weet dat ze proberen mijn lichaam over te nemen.'
Na veel gegil en gedoe lukt het me om het gevecht in me eigen te winnen waardoor ik vervolgens wakker wordt... (uitgeput en wel)

Ik heb dit soort dromen geregeld, weet dat het me iets duidelijk probeerd te maken alleen heb geen idee wat het zou kunnen zijn.

Ik hoor graag wat men hierover denkt.

Groeten Mandy

noord
21 april 2014

Hoi mandy, ben hier nieuw,

het eerste wat ik doorkrijg is : je bent een baken, een antenne, als het donker wordt, verdwijnt onze schildlaag, daardoor kunnen wij (Zogenenaamd naar huis) maar anderen kunnen er ook dus in. en dat is bij jouw het geval.

elke avond voor dat je gaat slapen vraag aan aartsengel michael voor bescherming en vraag het ook aan je gidsen, schrijf het des noods op. elke dag.

niet veel mensen weten dat ze een baken zijn , jij bent dus bewust , wees dan ook bewust dat je niet alleen bent. ook kan je je visualiseren dat je in een gouden ei ligt, zonder partner dan , niemand kan erin en jij kan erniet uit, tot de volgende morgen. ik hoop dat dit helpt.