Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

raar en onverklaarbaar

22 december 2013

mijn droom begint al apart dat ik op een of andere manier bij de mafia of zoiets aanwezig ben op een bruiloft, daar alles nog goed en wel.
van het een op andere moment tref ik mijzelf en een groepje mensen aan op een hele rare (wat ik denk eiland) plek aan in een bos.
In het begin lijkt alles normaal, iedereen verkent de omgeving een beetje.
Op het punt dat ik samen met iemand even zit te rusten naast wat blijkt een grote kuil waar ook een stuk of wat mensen in liggen die er toch behoorlijk dood uit zagen, aangezien op een gegeven moment een van de mensen opstaat en zijn hoofd weer terug klapt (die hing achter op zijn rug) en zomaar weg loopt alsof er niets aan de hand is.
Vanaf dit moment begint het echt raar te worden, wij kijken elkaar nog even verbaasd aan over waar we net toeschouwer van zijn geweest en beginnen te lopen naar de rest om verhaal te doen.
Terwijl wij door het bos lopen komt er zo`n oud cartoon figuurtje langs ons schuifelen, maar in zichzelf gekeerd en onder het bloed.
Als wij bij de rest aankomen zien we dat ze een soort gemeenschap van allemaal oude cartoon figuurtjes hebben gevonden( en dan heb ik het over de figuurtjes uit de oudste mickey cartoons, dus wandelende blije donuts etc, dingen die tot leven zijn gekomen) ze hebben een heel dorpje in het bos.
Wij als mens zijnde waren er op eerste gezicht welkom, maar al snel voelde ik dat het niet helemaal pluis was. Je zag een beetje dat ze niet helemaal in orde waren(lichtelijk psycho en wellicht moordlustig) tussendoor ben ik verschillende keren wakker geworden maar na het inslaap vallen ging de droom direct voort. Ergens op een moment begon die hele comune van rare cartoon achtige wezentjes zich tegen ons te keren en iedereen met wie ik daar was te vermoorden. Ergens heb ik toen denk ik nog een helder en beetje ironisch moment gehad en een hand potloden gepakt en in mijn zak gestopt om mij eventueel te verweren tegen die critters.
Next thing i know, was het rennen voor ons leven en voor zover ik weet ben ik er samen met een paar anderen aan weten te ontsnappen.

Weird or what?

wimp
22 december 2013

Pretty weird indeed.

Prachtige droom zondermeer!

27 december 2013

misschien was je aan het dromen over verschillende films die je ooit hebt gezien maar dan door elkaar.