Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Altijd het zelfde..

Bregje
8 jaar geleden

Hallo
Ik ben over het algemeen niet zo dol op dromen. Iets wat daar voor zorgt is dat ik in bijna geen enkele droom helder kan zien. Het is bijna altijd wazig en vaak zijn er dan enge dingen bezig, die ik dan niet kan zien.
Ik heb dit al zo lang ik me kan herinneren, en als ik droom is het wazig. Ik had dan wel een tijd dat ik helder kon zien, door etherische druppels (of iets anders) die mijn moeder had gegeven, maar na een tijd werd het toch weer zo onduidelijk.

Ook zie ik in mijn dromen vaak dingen over het hoofd, die ik me later dan bedenk. De stukken in mijn droom lopen niet vloeiend over. Het ene moment lig ik op een plein vaag te doen terwijl er -tegen mijn wil (ik had het wel een beetje uitgelokt)- met me word geflirt, het andere moment zit ik in de bus op weg naar huis.

Vannacht heb ik een droom gehad, en ik zou graag wat verduidelijking willen over de droom. Ik heb in het dromenwoordenboek van deze site gekregen, maar echt antwoorden kon ik niet vinden.

Ik liep van het busstation met iemand naar huis -weer zo iets, ik kan me de personen uit mijn droom bijna nooit herinneren-, we liepen onder een fietstunneltje door. De grond was ineens bezaaid met kerstdecoratie van piepschuim, kerstballen, dennentakken, pakjes ect. Maar toen we aan het einde waren zag ik twee jongens uit mijn straat, ik praat liever niet met ze en ze zijn niet bepaald aardig. Ik vluchtte weg.
De vorige omgeving was bekend, maar het volgende stuk kende ik helemaal niet. De persoon was trouwens spoorloos.

Echt goed kan ik het me niet herinneren, maar ik weet nog dat ik stiekem de trap af sloop. Ik had de nacht doorgebracht in een vreemd huis, waar ik (volgens mij) niemand kende, de bewoners wisten er niks van. Boven me rende er iemand de trap af. Ik was bijna beneden, sprong naar de deur en stormde naar buiten. Toen ik op de oprit stond was er een vrouw, die zei dat ik geen water had. Ik vroeg of zij wat had, maar dat had ze niet. Ik liep de oprit af en stond recht voor een spoor (waar normaal een weg ligt). Er kwamen best veel treinen langs. Toen er even plek was stormde naar de andere kant.

En toen werd ik wakker..