Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Betekenis akelige droom, ben helemaal van de kaart ervan

Liezje
18 december 2013

Hallo allemaal,

Ik heb een vreselijk nare droom gehad, die er zelfs tot leidt dat ik helemaal van de kaart ben, alleen maar aan die droom denkt en er zelfs flinke maagpijn van heb (ik ben wakker geschoten van die droom en had stekende maagpijn).

Ik droomde dat ik in een straatje stond, en er plots een vrachtwagen met uizonderlijk transport de straat in kwam geraasd. Die vrachtwagen had echter problemen, want de chauffeur schreeuwde dat iedereen uit de weg moet gaan. De vrachtwagen heeft dan niet ver van mezelf in de droom en bocht gemaakt, blokje rond 1 huis gedraaid om zijn snelheid af te remmen. Uiteindelijk is de vrachtwagen gekanteld en is zijn zware lading gaan schuiven. Er liepen kinderen weg van die plaats waar de vrachtwagen kantelde. Een kind is niet geraakt geworden door de lading, eentwee andere kinderen zijn wel geraakt geworden. Een van die twee laatste (een jongen) is weggeduwd geworden, en ander kind (een meisje) is door de lading aan haar hoofd zwaar verminkt geraakt en ter plaatse overleden.
Ik ben dan naar de kinderen toegelopen, eerst naar het kind dat weggeduwd is geworden, daar stonden mensen rond die weenden en ik begon zelf ook te wenen. Ik dacht direct aan het ergste, maar toen ik dat kind opnam in mijn armen, deed hij zijn ogen open.
Toen passeerde ik het meisje dat verminkt raakte aan haar hoofd en daarop ben ik wakker geschoten uit mijn droom met stekende maagpijn.

De chauffeur van de vrachtwagen leek op mijn papa, al kan hij niet met zo'n vrachtwagen rijden. De straat waarin het gebeurde en het huis waarrond de vrachtwagen draaide bevinden zich in mijn vroegere woonplaats. De kinderen die in mijn droom voorkwamen ken ik niet, denk ik toch.... Ikzelf heb een zoontje (ik ben ni bang dat hem iets overkomt). Het meisje dat verminkt raakte en stierf doet me denken aan mijn miskraam enkele maanden geleden.

Wie kan me helpen met die akelige droom???
Mijn maagpijn is nog steeds niet verdwenen en heb de bibber op mijn lijf....

Groetjes

Liezje