Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Intens Dromen

Anoniem00
8 december 2013

Hallo,

Ten eerste mijn excuses voor het anoniem zijn, dit is de eerste keer dat ik zoiets doe en moet er nog even aan wennen denk ik!

Ik ben een jongeman van 25 jaar en heb de afgelopen maand hele intense dromen. Ik word wakker en ben gewoon kapot van het dromen, totaal geen uitgerust gevoel. Voor mijn gevoel heb ik hele lange en intense dromen gehad wanneer ik wakker word. De dromen zijn niet eng of beangstigend maar vreten energie en zetten mij aan het denken. De dromen zelf gaan over verschillende personen die ik in mijn leven heb meegemaakt en fictieve personen. De situaties kunnen heel erg verschillend zijn en passen totaal niet in mijn huidige leven. Verder krijg ik er hele sterke deja vu gevoelens bij, kan heel verward wakker worden.

Misschien klinkt het heel stom maar krijg het gevoel dat het een onderbewust verlangen is, die dromen over alles wat ik niet ben denk ik? Ben verder gelukkig met mijn echte leven en heb verder geen problemen e.d.

Misschien heeft iemand tips of ideeën hierover, ik hoor het graag want ik begrijp het niet meer en zou wel eens weer goed willen slapen!

Alvast bedankt,

30 december 2013

het kan best dat je droomt over hoe je wilt zijn.

hier is een website met wat tips van andere mensen om wat rustiger te slapen:

[www.goeievraag.nl]

hopelijk heb ik je een beetje geholpen.