Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over bevalling

Angela123
3 december 2013

Hoi allemaal,
Ik ben Angela en 18 jaar. Deze week heb ik twee vreemde dromen gehad.
In mijn eerste droom was ik in de slaapkamer van mijn vader en moeder in het ouderlijk huis. Er is veel gebeurd in dat huis en ik heb ook geen contact meer met mijn vader. Ik lag op het bed en was aan het bevallen. De bevalling ging heel snel (en deed het helemaal zelf) en het was een meisje. Mijn moeder kwam daarna even naar boven om te kijken. Mijn vriend was er niet, waarom weet ik niet meer. Een paar dagen later was ik met mijn kind en vriend ergens, ik had het erover dat we nog een naam moesten verzinnen omdat we haar moesten aangeven. Hij wou niet mee denken aan een naam en wou er ook niks mee te maken hebben. Een paar maanden later had ik opeens weer een baby en dat was een jongen. De rest van deze droom weet ik voor de rest niet meer goed.
In de tweede droom moest ik weer bevallen. Ik was op het station en opeens moest ik bevallen. Mijn beste vriend en zijn moeder waren ook in de buurt en daarna stond ik in de lift van het ziekenhuis. Een vriendin waar ik vroeger mee om ging, stond daar ook en zei 'Ik ga je helpen, ik ben namelijk ook laatst bevallen dus ik weet hoe het moet'. Heel vreemd dit, want in het echt is ze nog helemaal geen moeder. Daarna was de bevalling en die ging volgens mij ook heel snel, dit keer was het weer een meisje. Daarna kwam er iemand anders die een jongen had gekregen, ik kon degene maar ik kan me niet meer herinneren wie het precies was.

Ik vind het heel vreemd dat ik dit droom. Ik heb nog helemaal geen kinderwens en zwanger ben ik ook niet. Dat weet ik zeker. Het raarste vind ik nog wel dat het meisje en jongen er steeds in terug komen. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet, iemand een idee wat het zou kunnen betekenen?