Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wie heeft antwoord op mijn vraag?

Fokje Modder
1 november 2013

Feit:

Je leest dit.




Als je denkt dat dit een website is om serieuze dingen op te plaatsen vind ik je een insensitieve klootzak.







Je leest nog steeds.








Ik ben nog maagd.









Dan nu de vraag:






Ten eerste wil ik even van tevoren zeggen dat ik niet wil dat de relatie die we zojuist hebben opgebouwd wil verpesten. Ik wil niet dat je nu anders over mij gaat denken, maar ik moet het gewoon vragen. Als je niet weet hoe je hierop moet antwoorden respecteer ik dat. Maar als ik het nu niet vraag, gebeurd het nooit. Dus respecteer mijn normen en waarden, en vertel deze kwestie niet aan iemand door alsjeblieft. Wat vind je nou lekkerder, bami of nasi?

Filippe Haarrsema
4 november 2013

Jouw kwesties interesseren mij mateloos.

Onze cyber-relatie is virtuoos en onbreekbaar, net als jou vragen.

Uw queeste naar de bami of nasi antwoorden kan ik hierbij goed antwoorden. De manier waarop je die vraag stelde heeft mij enorm gepakt en ik zou je graag op het priviciƫle gebied proberen te benaderen, zodat ik uw stelling kan beantwoorden.

Daarom stel ik hierbij aan je op dat je je denkvragen bij mij kunt aflossen en ik hierbij correct en eerlijk antwoord zal geven ten aller tijden. Zoals u al eerder aan het publiek vroeg over hen mening tegenover de zware keuzemogelijkheid van bami of toch nasi, tevens is dit een der meest gevreesde kwesties en is dus enorm veel denkwerk voor gevergd.

Ik heb uw brein-breker gecombineerd met een heerlijke smeerboterham met pindakaas en aardbeienmarmelade. Het schijnt te zijn dat je je beter kan concentreren als de maag gevuld is met veel energieke voedingsstoffen.

Doch is uw vraag nog niet beantwoord en wil ik hierbij verkondigen dat ik dat ga doen als ik daar puf voor heb.

Iedereen heeft natuurlijk in gedachten dat nasi boven bami wordt gepreferreert, dat betekend dat men liever een bord met Nasi dan Bami hebt.

Goeden dag nog verder.