Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

beroemdheden

8 jaar geleden

Ik heb wel is periodes dat ik droom over beroemdheden. Soms als ik het zelf wil wel 2 weken lang. De beroemdheden zijn altijd meisjes en de relaties met de beroemdheden zijn altijd verschillend. De meest voorkomende zijn goeie vrienden / liefdes relaties. Dat voelt altijd alsof ik speciaal ben en dat ik haar al heel lang ken.

Als ik dan wakker word ben ik altijd een beetje in de war.

Voorbeeld van een droom:

We zaten op een hek van een sportveldtje en zij zat naast mij. (In het echt had ik haar ontvolgt op twitter en in mijn droom dus ook.) Dus ik ging haar weer opzoeken op twitter op mijn telefoon en zij keek mee. Mijn recente zoekopdrachten werden getoont en haar naam stond er super veel in in veel termen. Dus ik zij "let hier maar niet op". Ze vond het wel grappig.

We liepen weg en kwamen bij de beroemdheid thuis. In haar huis praatte we een beetje en het was soms gewoon een beetje spelen. Ze zij tege mij dat ze ergens heen moest en ik maakte een opmerking daarbij en ze vond dat erg leuk. Ze kuste me gelijk in de nek en ik daarna in die van haar. Vervolgens kuste we elkaar ook op de mond.


Ik had daarna thee voor haar gemaakt, maar die was niet goed.

Ze ging even naar de wc.

En ik wilde nieuwe maken. Ik kon kieze uit 3 smaken. Groen, oranje en rood. De oranje wilde ze niet zij ze eerder dus ik pakte de groene. Toen ik de theezak in het kopje met warm water had gedaan werden het opeens 2 theezakjes, lag er allemaal schiet tabak op het aanrecht en stond er opeens een kopje koffie naast de thee. De koffie zat helemaal onder de tabak. Voor mijn gevoel was het chaos. Toen ze terug kwam keek ik om en zag dat de vloer ook vies was. Ik zij sorry en dat snapte ze wel.

Toen het gevoel van wakker worden omhoog kwam kreeg ik allemaal beelden van haar twitter profiel, website van sponsors etc. Ze was nederlands en die profiel pagina ook.
Dus toen ik wakker werd was ik een beetje verward.

Weet iemand wat dit zou kunnen betekenen?1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door corne.