Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Been eraf

EmmaLot
28 juni 2008

Ik had dus een hele rare droom. Ik had "iets' aan mijn benen en toen besloot ik ze eraf te snijden. Toen ik één been afgesneden had kreeg ik echter spijt en stopte ik met snijden. Ik deed een pyama broek aan en een schoen eronder (onder het been dat ik niet had. ?!) en toen ging ik zo maar naar de bus.

Weet iemand wat dit te betekenen heeft?

28 juni 2008

Als je droomt over benen, duidt dit op herwonnen zelfvertrouwen, zodat je op kunt staan en (opnieuw) de controle over je leven kan nemen. Deze droom wijst tevens op vooruitgang en staat symbool voor je vermogen om zelfstandig door het leven te bewegen.

Wanneer je benen zwak zijn zou je je emotioneel kwetsbaar kunnen voelen. Een droom over de benen van iemand anders geeft je bewondering voor deze persoon weer. Je zou iets kunnen leren van de manier waarop deze persoon dingen doet.

Dromen dat je benen gewond of kreupel zijn suggereren een gebrek aan balans, autonomie of onafhankelijkheid in je leven. Je bent mischien niet goed in staat om voor jezelf op te komen. Als het ene been korter is dan de andere, wijst dit op een of andere onbalans in het echte leven. Je legt teveel nadruk op ��n ding, terwijl je andere belangrijke aspecten negeert die ook aanndacht behoeven.

Als je droomt dat je drie of meer benen hebt, duidt dit erop dat je teveel hooi op je vork neemt. Je bent bezig met teveel projecten tegelijk. Helaas zullen deze projecten vruchteloos blijken en zonde van de moeite.

Dit vond ik op de site