Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik zag mezelf

Melissa
27 juni 2008

Gisteren, 26 juni 2008, kreeg ik te horen dat m'n bijna vriendin niet langs zou komen, omdat ze dinsdag een ernstig ongeluk gehad heeft en in coma ligt. De man die haar aanreed is 26 juni overleden na een paar dagen coma.
De nacht nadat ik dit bericht gehoord had, afgelopen nacht dus, had ik een heel vreemde droom:
Ik zag mezelf slapend in m'n bed liggen. Ik keek rustig op mezelf neer, totdat ik op een zeker moment een schim langs zag lopen. Dan werd ik weer even wakker en merkte ik dat ik precíés hetzelfde in m'n bed lag als ik lag in m'n droom.
Zo ging dat verscheidene keren: mezelf zien liggen, schim zien, wakker worden, merken dat ik hetzefde lig, weer slapen. In de momenten dat ik wakker werd, was ik niet volledig wakker, want het enige wat me kort opviel is dat ik hetzelfde lag als ik mezelf gezien had van te voren en daarna sliep ik ook gelijk weer. Op die momenten voelde ik ook dat ik niet alleen was, dat er iemand naar me aan het kijken was.
Toen ik uiteindelijk echt wakker werd, was het eerste dat door m'n hoofd flitste dat Paulien, die bijna vriendin die in coma ligt, bij me geweest is. Alles had ook heel vertrouwd gevoeld die nacht en ik ben geen seconde bang geweest.
Uiteindelijk na wat nadenken werd het steeds zekerder dat de schim die ik heb gezien, Paulien geweest is.

Zou het werkelijk kunnen, dat de geest het lichaam verlaat van iemand die in coma ligt? Zou het echt kunnen dat er iemand bij me was die nacht en me een vertrouwd gevoel gaf?

Hopelijk hoor ik gauw wat! Want ik weet niet echt wat ik hiermee aan moet.

Melissa