Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemde/Vieze Droom

Luise
14 september 2013

Heeii!

Ik had vannacht een hele erge vreemde en vieze droom. Ik weet niet wat het betekent en ik wil heel graag horen wat het nou betekent. Het was een hele onaangename droom en ik vind het ook een beetje raar om te vertellen. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

Ik was naakt en ik stond in bad aan mijn vagina te friemelen, want mijn vagina leek op een penis. Het was stijf. Aan het uiteinde van de penis was geen eikel, maar mijn binnenste schaamlippen. Ik was helemaal geschoqueerd. Toen ik later nog een keer ging kijken hing de 'penis' aan een vuurrood stukje nog vast aan de binnenkant van mijn vagina. Ik was heel erg bang omdat ik niet wist wat dit was. Ik trok het er een beetje uit. De 'penis' zat heel erg los en plotseling had ik hem helemaal in mijn handen. Ik schrok me zo erg kapot dat ik moest huilen. Ik probeerde de penis terug te duwen en dat deed heel erg veel pijn. Maar het lukte ook niet. De penis viel uit mijn vagina. Ik gooide de penis weg en deed mijn onderbroek en broek weer aan. Ik ging naar mijn ouders en vertelde hen dat ik geen vagina meer had. Ik was erg van streek, mede omdat ik hele erge pijn had. Mijn ouders mompelden alleen maar 'ja'. Toen ze weg waren ging ik een restaurantje/kroeg binnen om om hulp te vragen. Ik liep heel raar omdat ik bang was dat er nog iets uit mijn onderkant zou glijden. Een donkere man sprak me aan. Ik weet niet meer wat we tegen elkaar zeiden. Ik ging weg en zocht een therapeut op. Ik weet ook niet meer wat er toen gebeurde. Ik huilde me een ongeluk en voelde veel pijn.

Dat was de 'nachtmerrie' wel zo'n beetje. Nu je het zo leest klinkt het vast heel gek, en dat is het ook. Ik vind het een enge 'droom' en als ik eraan denk voel ik het zelfs. Ik wil heel erg graag weten wat het betekent.

B.V.D

Luise

Mirandaaa
16 oktober 2013

Ieel idd vies :P. Ik heb geen idee wat die droom betekend en eig wil ik het ook niet weten, haha

Soofjuuh
20 oktober 2013

Dit is wat ik vond:

Genitaliƫn
Een droom over je eigen genitaliƫn wijst op jouw gevoelens ten aanzien van sexualiteit en je houding ten opzichte mannelijkheid (of vrouwelijkheid). Het is tevens gerelateerd aan kwesties met betrekking tot binding en genot.

Je kunt het miss ook zien als een geboorte, wat weer staat voor het ontstaan van nieuwe ideeen.

Anoniem x
1 november 2013

Het boeit me geen flikker wat je zegt. Ik heb alleen nu wel zin om te neuken met jou. Waar zullen we afspreken?

Ik hoop van je te horen,

Groet,
Anoniem
0622547178