Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Newyork, superman, dictator?

EvaLouiseG.
1 september 2013

Ok, ik hoop dat een van jullie me kan helpen.
Ik heb al dingen gezocht via het woordenboek maar kreeg telkens te zien dat mijn droom er niet helemaal bij zat.

Dus laat ik bij het begin beginnen;

Ik zat onder de tattoo's (In het echt maar 3) en had enorme enge dunne lange beentjes. Ik was met mijn vriend naar een park gegaan en we hadden een kunst expositie bezocht. Aan het einde van de de 'gang' zat een zwerver. Ik had hem geld gegeven dat enorm groot was van stuk (American pancake voormaat..)

Later gingen we naar een kroegje toe, achterin zat een grote kooi met mannen met gele pakken aan. Ik wilde gaan kijken waarom ze in de kooi zaten (Geen flauw idee wat ze uiteindelijk deden) In ieder geval ik werd aangehouden door een mevrouw die me vertelde dat ze me mee gingen nemen in hun leger, ik vluchtte weg en pakte mijn laptop en typte huilend een stukje voor mijn vriend, die zou ik immers nooit meer zien als ze me mee namen.

Uiteindelijk vluchtte ik met mijn vriend in een bus-fiets, we werden aanghouden door weer een mannetje in een geel pak. Hij vroeg om mijn strippenkaart, vreemd genoeg had ik deze in mijn portemonnee, het waren 12 stukjes en er waren er al 3 af. Toen ik vroeg waarvoor deze eigenlijk diende werd mij verteld dat je maar 12 leuke dingen in je leven mocht doen, elke keer als je wat leuks deed ging er een strip af, waren je strippen op dan werd je vermoord door de leider...

Het allerlaatste stuk was dat ik en mijn vriend waren gevlucht naar een verstop plek voor mutanten, hier vonden we Superman en een man een gloeiend hoofd als het te warm werd. We hadden een plan dat we in een restaurant de leider zou pakken en haar ook zouden vermoorden. Toen was er een oud eng mannetje dat Superman aanviel en ik een krakerige stem zei: 'you never kill an egyptian'.

Toen werd ik wakker.... Ik was helemaal huilerig en in paniek. Ik hoop dat iemand me kan helpen.
Groetjes Eva.

4 september 2013

Hoi Eva,

Hierbij een poging van mijn interpretatie. Ik ga niet op de details in maar zal in grove lijnen het verhaal , zoals ik het zie , neerzetten. De rest word je misschien zelf wel duidelijk.

Het gaat hier om een innerlijk conflict. Jouw kracht heb je opgesloten in een kooi.
Ipv ze los te laten , er soepel mee omgaan, stuur je ze naar het denkbeeldige leger. Waar je met alle macht probeert discipline en kracht voor jezelf terug te krijgen,

Dit gevoel van ontkracht zijn heeft geen harde hand nodig. Want in het volgende stukje droom, de mutanten, laat zien dat als je er tegen in gaat en het gaat verstoppen voor jezelf, dat het buiten proporties gaat groeien, en er tegengestelde krachten (oude enge mannetje) bij komen om het conflict in jezelf te laten escaleren.

Helemaal in het begin in het park , waar je jezelf nog waarschijnlijk in balans voelt ,geef jij een heel groot geldstuk = energie weg aan een deel van je zelf dat zoekende is , een deel dat de weg kwijt is en niet realiseert dat het niet hoeft te zwerven.

Lijkt er op dat jij je macht, kracht en energie weg geeft aan een zwervend deel.
De vraag is waar staat deze zwerver voor ? Wat drukt die uit in jouw ?

De tattoos, waar je helemaal mee onderzit? Heb jij veel mee gemaakt in het leven?

De dunne lange beentjes: Daar sta je vast niet stabiel mee in het leven, omdat ze zo lang zijn is dat poging om over problemen heen te kunnen stappen ?

De stripjes, Gun jij jezelf weinig leuke dingen?

De laptop met het bericht , laptop is een denk machine, vlucht je vaak in je denken weg?

Man met hete hoofd , Ben jij wel eens driftig?

De gele pakken, in een kooi , Geel = de kleur van de 3e chakra


Het volgende stukje is geknipt en geplakt van internet over de 3e chakra :

'
3e chakra

Element - Vuur
Doel - Transformatie
Kleur - Geel
Plaats - Plexus Solaris (zonnevlecht)

Evenwichtige kenmerken: De zonnevlechtchakra vertegenwoordigt onze zon, ons krachtcentrum. Hier nemen we de energie van de zon op, die onder meer ons etherisch lichaam voedt. Wanneer dit chakra geopend is en harmonieus functioneert, verleent hij een gevoel van vredigheid, innerlijke harmonie met jezelf, het leven en je plaats daarin. Hij geeft ons de kracht om te handelen, geeft een goed gevoel van eigenwaarde, een warme persoonlijkheid en in staat zijn om uitdagingen het hoofd te bieden.

Onevenwichtige kenmerken: Weinig energie, zwakke wil, weinig zelfdiscipline en vermogen om dingen af te maken, overal zie je hindernissen die de vervulling van je eigen wensen in de weg staan. Zwakke persoonlijkheid, de “Vuurkracht” is gedempt, waardoor je handelen en je wensen de kracht en spontaniteit missen. In moeilijke situaties krijg je een flauw gevoel in de buik of word je zo nerveus, dat je handelen ongecontroleerd en ongecoördineerd is. Dit kan leiden tot stoornissen van de maag, alvleesklier, galblaas en lever, diabetes, hoge bloeddruk, spijsverteringstoornissen en maagzweren
"

Ook hier komt het worstelen met discipline weer terug

Ik heb normaal niets met getallen, maar 3 komt toch wel veel voor, 3 tatto;s + 3 strippen + 3e chakra + in de numerelogie bestaan er geen getallen boven de 9 , dus 12= 1+2 (12 stripjes) = 3

3 volgens internet:

" Numerologische Analyse Lot Getal 3
Symboliek en Levensweg Getal 3. De levensles die voor de 3 nodig is, is er één die velen zullen benijden, namelijk: leer feesten! Weg met de verlegenheid, bescheidenheid, je introverte benadering en je angsten. Belangrijk voor jou is om naar buiten te treden. Laat jezelf zien aan anderen, wees openhartig, ontwikkel je creatieve talenten en je gevoel voor humor! Hierbij kunnen contacten met creatieve, artistieke en extraverte mensen helpen. Het gaat erom dat je zo vrolijk wordt, dat je anderen ook blij maakt. Het motto voor jou is: Mens, durf te leven!"



pff hoop info. Ik hoop dat ik je er mee op weg kan helpen
Goed van je dat je deze droom uitzoekt want er zit wel een belangrijk stukje voor jezelf in.

Groeten Jan



3 keer bewerkt. De laatste keer was 4 september 2013 door jan123.

4 september 2013

De titel die je gekozen hebt voor je droom is ook een 3 eenheid,



Groeten



1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 september 2013 door jan123.

EvaLouiseG.
27 september 2013

Hoi Jan.

Sorry voor de late reactie, tijdje druk geweest ;)

Super bedankt voor je uitgebreide uitleg! Het is geweldig om te lezen hoe je dingen interpreteert!

Hier kan ik zeker wat mee, dankjewel! :)

Groetjes Eva.

28 september 2013

Fijn dat je er wat aan hebt!

En bedankt voor het laten weten


Groeten



1 keer bewerkt. De laatste keer was 28 september 2013 door jan123.