Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

eerste dag van mijn middelbare school

Mrs.Pickles
9 jaar geleden

Ik ga dus over 2 weekjes naar de middelbare school (back to school) en ik ga dus naar de 1e. En in mijn dromen zag ik dus dat ik naar mn school ging en dat ik naar mn klas ging en ik zat dus naast een meisje met blondhaar en opeens gaat ze ergens anders zitten. Ik zei dat het niet leuk is wat ze deed en opeens ging een jongen opstaan en mij in elkaar slaan. Ik kreeg 2 blauwe plekken onder mijn ogen en een bloedneus. De mentor kwam en zei dat hij het meemaakte. Gelijk op de eerste dag nog zelfs ruzie.. Volgende dag werd ik gepest. En mijn leven was verpest in mijn droom.
Ik wil graag weten wat het betekent.. Want dankzij deze droom ben ik nogal zenuwachtig voor mijn eerste schooldag..

Is dit een slechte of een goede droom ? D:

9 jaar geleden

Hallo

Geen zorgen! Dat zijn de zenuwen! Je gaat een hele nieuwe fase in!
En naar de middelbare gaan is natuurlijk een grote stap!
Logisch dat je een beetje zenuwachtig bent, dat is meer dan normaal!
Doordat je zenuwachtig bent en er veel aan denk hoe de eerste dag zal zijn ga je je zorgen maken ben je er over gaan dromen. Vaak als iemand zich zorgen maakt over iets komt het terug in zijn of haar dromen. Bij deze droom hoef je je echt geen zorgen te maken. Het zijn puur je zenuwen die het je even lastig maken!

De middelbare is hartstikke leuk! De eerste weken zijn even spannend en nieuw, maar het word een leuke tijd. Er zit altijd wel iemand tussen waarmee je vrienden word. En overal zijn mensen die niet aardig tegen je doen of die je niet mogen, dat heb je overal. Maar onthou! Die kinderen zijn misschien zelf ook heel zenuwachtig!! Voor iedereen is het nieuw!

Ik hoop dat dat je iets meer gerust stelt!
Veel plezier en geen zorgen op je nieuwe school.

Mrs.Pickles
9 jaar geleden

Ben weer opgelucht :D Dankjewell!

Groetjes.

Dhr.ickels
9 jaar geleden

yoo man ik ga nu ook naar het eerste en ik maak precies hetzelfde mee als jou ik had ook zon droom maar ik bleef maar denken geen zorgen maken komt allemaal goed ik gan er een goed en leuk jaar van maken en het hiel aardig moet ik zeggen ik zit er nu ene aar dagen op en het gaat ssuppper

Mrs.Pickles
8 jaar geleden

Haha oke!