Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Stoeien met mijn crush,,

1 augustus 2013

Ik droomde dus het volgende;
Ik was met mijn nicht een tennisbal aan het overgooien, en normaal is bij hun aan de overkant een speeltuintje. Dit keer was er aan de overkant een klootschietersbaan. Mijn nicht gooide de bal heel ver op de baan en mijn crash rende erachteraan. Ik deed hetzelfde en het werd een klein wedstrijdje (wie de bal het eerst had).
Ik had hem als eerste, maar hij griste hem voor de grap uit mij hand. Toen ik me omdraaide kwamen G en J er aan lopen(jongens uit het klootschietersteam van mijn crush). Ze glimlachten en toen zat ik op mijn crush' hakkepak. We begonnen te stoeien en toen liep ik ineens tussen allemaal volwassenen die me glimlachend aanstaarden en op mijn schouder klopten.
-

Oke, ik vond het wel een leuke droom, maar ik wil graag weten wat het betekent, omdat ik die crush wel een beetje heel erg verschrikkelijk leuk vind, haha. Heeeeeel graag een uitleg!!
We zitten allebei op klootschieten, maar moeten tégen elkaar.
~~
Klootschieten of kogelwerpen is een werpsport waarbij deelnemers, veelal opgedeeld in twee teams, proberen een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Bij het onderdeel veld(op de baan) is het de bedoeling om, alleen of in teamverband, een bepaald parcours van gras en/of zand in zo weinig mogelijk worpen af te leggen
~~
[bin.ilsemedia.nl]
^ dat is een hakkepak, voor degene die niet weet wat het is.