Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

RARE DROOM!!! HELP!!!

9 jaar geleden

hey tussen zondag 28 juli en maandag 29 juli droomde ik dat een paar kinderen en ik bij een meneer (misschien een wetenschapper) die een machine had die lichaamsdelen kon swappen dus de man vroeg aan mij (jongen) en een meisje Ene Victoria (meisje) of ze het lichaamsdeel voeten wou switchen dus wij en de andere gingen liggen FLITS we moesten draaien FLITS toen drie keer omrollen en toen had zij mijn voeten en ik haar voeten dus ik had meiden voeten het voelde raar we mochten even rondlopen en ik vroeg aan de meneer of hij me kon transgenderen maar hij zei dat alleen doktors en artsen dat mochten maar hij kon me wel een v*gina geven zei hij er kwam een meisje in badpak en toen we wouden gaan liggen werd ik wakker wat betekent deze droom?

weetgeennaam
9 jaar geleden

Ken je deze Victoria in het echt? Zo ja, dan ben je misschien een beetje jaloers op haar en wilde je dat je haar was.

Het kan ook zijn dat je misschien beter met meisjes overweg kunt dan met jongens. En dat je liever een meisje was. Of het kan zijn dat je wilt weten hoe meisjes denken en waar ze over praten. En dat je dan in die droom een meisje wilt worden zodat je dat dan zou kunnen.

Herken je hier iets in?

9 jaar geleden

ik ken niemand die victoria heet en ik kan met allebij goed om en nee ik ben niet liever een meisje zijn of weten wat ze denken enzo