Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over 'mainstreet'

9 jaar geleden

Ik droomde dus dat ik met 3 vriendinnen op een bankje zat in een heeeel groot winkelcentrum met veel kleuren en veel trappen.
1 van die vriendinnen is nooit een vriendin geweest, die dacht dat ze alles was.
Maargoed, er kwamen 4 jongens langs. Ik zei toen "Hey, is dat niet mainstreet?"
Die ene 'vriendin' en ik renden er dus achter aan, een kleine hal in. We kwamen uit achter mijn schuur.
Daar is een klein pleintje. Ze gingen in een kring staan, om ons heen. Ze zeiden dat ik gelukkig niet zo brutaal was als die 'vriendin'. Ze begonnen heel erg te flirten en toen stond ik opeens tegen de muur en probeerden ze mij te zoenen, en die 'vriendin' niet, die was weg.
Ik vond alles helemaal niet erg...
~~~
Ik ben trouwens ook niet zo'n groot fan van ze, maar hun muziek is niet slecht...
Weet iemand wat het betekent, want hij komt elke keer weer terug,,

Weetgeennaam
9 jaar geleden

Hallo Plimpy,

Ik ken Main Street zelf niet, maar ik neem aan dat het een hedendaagse band is. Wordt de muziek van hen dan heel veel gedraaid? Hebben je vriendinnen/klasgenoten het er vaak over? Staan de tijdschriften vol met hen? Want als een onderwerp/persoon of wat dan ook vaak wordt genoemd of iets in die richting, dan kunnen die in je dromen voorkomen.

Zoals ik begrepen heb, meent die vriendin dus dat ze alles is. Dat wil zeggen dat je je op een negatieve manier met haar gedrag bezighoudt. Bewust of onbewust. En in die droom komt een populaire band dat bevestigen, dat jij alle aandacht krijgt en zij niet. Het reflecteert jouw gevoelens. Je gevoel zegt dan dat je je aan haar irriteert en dat je daarom denkt van nou zo iemand verdient die aandacht niet, of een beetje jaloers bent op haar en in die droom hoopt dat jij meer aandacht krijgt.

Waarom het steeds terugkomt kan ik zo ook niet vertellen, ik denk, zoals ik al zei, omdat je je aan die meid blijft irriteren en omdat de band misschien erg populair is en je er daarom steeds over hoort/leest.

Hoop dat je er iets mee kunt!

Groetjes

caitlyn
8 jaar geleden

dat mainstreet mijn broers zijn hihihihihihihi