Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare (enge) droom

16 jaar geleden

Hoi allemaal

Ik ben nieuw hier en ik vraag me af wat deze droom betekend. Ik had deze vandaag namelijk.
het begon zo: ik zette mijn scooter neer voor de deur, in de tuin (was niet mijn voortuin, de tuin in mijn droom was groter) en er viel iets om bij de deur dus ik leg mijn sleutel neer, ik zet het binnen en de deur valt dicht. Er word aangebeld en een vrouw met blond kort haar en blauw shirt en witte broek (raar dat ik dat weet, ik onthou dat vaak ni) staat er en zegt dat iemand mijn sleutel gejat heeft. en inderdaad de sleutel is weg.

Ik ga kijken en zie even verderop een groepje jongens op een bankje zitten en ik loop ernaar toe en pak mijn sleutel terug want hun hadden die. *toen werd ik wakker....*

Je zou denken dat er niets raars is, maar toen ik weer in slaap viel droomde ik dezelfde droom verder.. Ik ging naar binnen maar hun deden moeilijk en zaten aan me dus ik haalde uit en rende snel naar binnen en deed de deur dicht. ze zaten te vloeken en schelden voor mijn deur en ik werd weer wakker.

Toen ik weer in slaap viel droomde ik dat ik op mijn kamer zat en ik hoorde iets buiten... ik deed mijn raam open en keek naar buiten (over de achtertuin keek ik naar de parkeerplaats, dit was WEL mijn achtertuin trouwens in tegenstelling tot de voortuin van net) en zag een donker busje aankomen rijden.. daarin zag ik die jongens zitten die op dat bankje zaten.. ik gooide snel mijn raam dicht en hoorde ze lachen en ik wilde snel weg gaan, want voelde de angst heel erg. even later zag ik een pistool wat ze naar me wilde richten en toen werd ik weer wakker, maar met een zeer angstig gevoel. Ook ben ik niet meer gaan slapen omdat ik dit niet verder wilde dromen zegmaar.

Weet iemand wat dit betekent? en hoe het kan dat ik de droom telkens verder droom terwijl ik tussendoor wakker word? ik heb dit normaal nooit.

16 jaar geleden
Beheerder

misschien is je dagelijks leven een beetje verstoord, en is de oorzak iets waar je voorzichtig mee om moet gaan,

en dat continu wakker worden, is niet erg want als je iets moet verwerken word dat ook wel gedaan, jij hebt dat niet in de hand. en meestal moet je gewoon ff naar beneje gaan wat drinken enzo, dan weer proberen te slapen en dan zal het veel beter gaan.

feneaux

16 jaar geleden

hoe bedoel je: dagelijks leven verstoort? en waarmee voorzichtig om gaan?

ja vaak ga ik er ook wel ffies uit alleen ik was zo moe... en vaak als ik eruit ga ben ik klaar wakker.

16 jaar geleden
Beheerder

nou, gewoonte is een beetje verstoord, er zit iets drars, en als je wete wat je oorzaak is moet je een beetje zachtjes handelen.