Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

kwijt raken

9 jaar geleden

Mijn droom

Samen loop ik met mijn beste vriendin door Barcelona. Er is niet aan de hand, we eten even wat, gaan daarna een indoor markt over. Die vriendin ziet wat leuke kleding hangen. Maar we besluiten verder te kijken. Later in een andere winkel merk ik dat ik mijn tas niet bij me heb. En ik word heel ongerust over mijn mobiel en portemonnee.

We stoppen het winkelen meteen en gaan zoeken. Eerst lopen we samen naar het eettentje. Maar al snel besluit ik vooruit te rennen. Bij het eettentje is niets. Dus ren ik verder naar de het kraampje van de indoor markt. Dat is nu in een klein (zweverig) winkeltje verandert. Daar zie ik mijn beste vriendin weer. Ze bevestigd dat ze hier mijn portemonnee hebben. Ze laat me alleen om terug te gaan naar de winkel om wat te gaan halen.

Ik wacht bij een oudere vrouw aan een hoge tafel op mijn beurt. Verder staan er 3 jonge meisjes die voor mij gaan. Voor 1 meisje worden er tarot gelegd met speelkaarten. En de andere 2 krijgen te maken met allemaal trucjes. Alle drie gaan ze tevreden weg.

Dan ben ik aan de beurt, ik moet meekomen. We gaan naar een woonkamer. Beetje ouderwets, veel tierelantijntjes. Na veel moeite pakt ze de portemonnee. Het is de goede. Mijn mobiel heeft ze ook maar ik begrijp niet waar en ze legt het niet uit.

Ze gaat in mijn portemonnee kijken. En dan verandert ze op eens in mijn zusje. We zijn opeens in de woonkamer van mijn moeder en mijn neef is er bij. Mijn neef zie ik normaal 2x per jaar. Mijn zusje kijkt door mijn foto's en stelt vragen over de familie. Ze herkent het wel maar heeft nog niet alle foto's gezien. Er zitten foto's bij die normaal niet in mijn portemonnee zitten.

Toen ging de wekker.

De portemonnee heb ik niet terug gekregen net als mijn mobiel. Maar ik heb het gevoel dat ik mijn portemonnee bijna terug had.

anoniemL
9 jaar geleden

Misschien wil deze droom je zeggen dat je te veel waarde hecht aan de materialistische dingen in het leven, omdat je je zo veel zorgen maakt om je telefoon en je portemonnee. Een portemonnee kan staan voor het bezit dat je hebt, en aangezien er foto's van je familie in jouw portemonnee zitten betekent dat misschien wel dat je onderbewust je familie belangrijker vindt dan je geld. Als jij je portemonnee bijna terug hebt, is je familie bij je die jou ondervraagt. Het is misschien juist belangrijk om je "spullen" wat losser te laten, zodat je meer toegang hebt tot de mensen om je heen.
Hopelijk heb je hier iets aan!